Ötöt rúgott az LMSK az Iváncsa II-Beloiannisz csaptának

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Remek hétvégét tudhatnak maguk mögött a lepsényiek, hiszen mind felnőtt, mind utánpótlás csapataik remekeltek.

Az LMSK tudósítója így fogalmazott:
“A szerdai kupakudarc után volt mit javítani felnőtt csapatunknak szurkolóink felé…

Ellenfelünk egyből nekünk rontott, de a kezdeti rohamokat átvészeltük, és elkezdtük átvenni a mérkőzés irányítását. Mezőnyfölényünk a 40. percben érett góllá, amikor is egy kapufáról kipattanó labdát Sütő lőtt a hálóba, 1-0. A félidő vége előtt egy perccel Nasta Márk távoli lövése is a kapuba talált, így kétgólos előnnyel vártuk a második játékrészt.

Az 51. percben Lázár Jani lövését sem tudta védeni a vendégek kapusa, így 3-0 volt már a javunkra. A 78. percben Horváth, majd a 87. percben Bagó is gólt szerzett így 5-0 volt a képzeletbeli kijelzőn. A 90. percben egy pillanatnyi kihagyásnak köszönhetően gólt szereztek a vendégek, kialakítva az 5-1-es végeredményt.

Csapatunk jól, és fegyelmezetten játszva megérdemelten tartotta itthon mindhárom pontot.
Soha rosszabb hétvégét, mivel mind a négy csapatunk győztesen hagyta el a pályát ebben a fordulóban,így a 12 pont Lepsényben maradt.”

LMSK Cobra Sport- Iváncsa II-Beloiannisz 5-1 (2-0)
Lepsény, vezette: Kerkuska Miklós

LMSK Cobra Sport: Kovács Z. – Gyenis, Nasta (Baráth), Kovács I., Csizmadia Sz. – Sütő (Szipőcs), Lázár (Bagó), Szántó D., Halász (Dicső) – Cziczinger (Bagó), Mocher (Horváth A.).
Iváncsa II-Beloiannisz: Gábor – Restár (Oláh F.), Bór, Szedlák (Tárnok), László – Mágocs, Tamon, Kovács A., Nagy K. – Páhi (Farkas S.), Péczeli. Vezetőedző: Miskovicz Bálint

Gól: Sütő (40′), Nasta (44′), Lázár (51′), Horváth A. (78′), Bagó (87′), illetve: Tamon (90′)

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM