VIDEÓ: Vezetett, mégis kikapott Szegeden az Iváncsa

NB III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

De Oliveira Jeneiro Joao Pedro csapata hátrányból verte az Iváncsát.

Az Iváncsa tudósítója így írt:

Bozai Attila így írt az Iváncsa részéről:

“Hétvégén a listavezető otthonában léptünk pályára. A két csapat lehetőségeit nem lehet, és nem is érdemes összehasonlítani, ennek ellenére arra készültünk, hogy ezt a különbséget a pályán eltüntessük. Nem könnyítette meg a helyzetünket, hogy négy játékosunk (Madarász, Büki, Balázsovics, Bartha) sem tudott a csapattal tartani különböző okok miatt.

A kezdést követően rögtön egymásnak ugrottak a csapatok, ezért élvezetes mérkőzést láthattak a szurkolók. Két ellentétes játékstílus csapott össze. A hazaiak rengeteg íveléssel, magas labdával próbálkoztak, amihez megvannak a megfelelő játékosaik. Velük ellentétben csapatunk idegenben is felvállalta a ránk jellemző rövid passzos, gyors futballt.

Többet birtokolta a labdát a Grosics, sok beadás érkezett a kapunk elé, de igazán komoly helyzetet nem tudtak kialakítani. Sőt, a 29. percben Cseszneki beadását Aradi Csaba fejelte gyönyörűen a kapuba, 0-1.

Két perc múlva kevésen múlott az újabb gól. Aradi 25 méterről lőtt, a hazaiak kapusa bravúrral tolta szögletre a jobb alsóba tartó lövést. A 40. percben egyenlítettek a hazaiak. Egy baloldali beadásra érkezett a rutinos Andorka, és a kapunkba pörgetett, 1-1.

A második félidőben a Szeged ragadta magához a kezdeményezést, megpróbáltak nyomás alá helyezni bennünket. Az 55. percben Andorka lőtt hatalmas kapufát 30 méterről. Sajnos 10 perc múlva Hegedűs révén megszerezte a vezetést a hazai csapat, 2-1.

A gól után többet kellett kockáztatnunk az egyenlítés érdekében. Hatalmas iram, lüktető játék jellemezte az utolsó 20 percet. Csapatunk mindent megtett, szinte az ellenfél térfelén zajlott a játék, de egyenlíteni nem sikerült.

Nb 3-as szinten egy nagyon jó színvonalú, magas tempójú mérkőzést láthattunk . Természetesen csalódottak vagyunk az eredmény miatt, de a csapat hozzáállását, teljesítményét nem érheti kritika, hiszen az egész mérkőzés folyamán egyenrangú ellenfelei voltunk a bajnokságot magabiztosan vezető, és nagy valószínűséggel azt meg is nyerő Szeged-Grosics Akadémiának!

A vereség ellenére jár a gratuláció a csapatnak!”

Szeged-Grosics Akadémia– Iváncsa KSE 2-1 (1-1)
Szeged, vezette: Kátai Gábor

Szeged: Aleksic – Tóth G., Germán, Pászka, Zvara D. (Hegedűs 64.), Farkas, Cigan (Coroian 79.), Oláh G., Achim, Andorka, Popin (Erdei 56.). Vezetőedző: De Oliveira Jeneiro Joao Pedro
Iváncsa: Dániel – Balogh L., Kertai (Folmer, 86.), Hujber, Varga B., Szauter, Fekecs, Szellák (Miklósvári, 67.), Aradi, Cseszneki (Berényi, 80.), Pribék. Edző: Domján Attila.

Gól: Andorka (41.), Hegedűs M. (65.) illetve: Aradi (29.).

Forrás: Iváncsa KSE

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?