Kupagyőztes az Ercsi!

Fejér megye, Fejér Megye Magyar Kupa
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

11-es párbaj során győzték le a Velencét a Sasok.

Az Ercsi tudósítója így írt:

“Az első félidőben többet birtokolta a labdát az Ercsi, jobban is játszott de a helyzeteket amit kialakított ki is maradtak egy esetben a gólvonalról mentett az egyik velencei játékos. Egyetlen nagy helyzete volt a Velencének az első félidőben, amikor egy előre vágott labdára Sowunmi és az Ercsi kapusa Dániel Schön rajtolt, de szerencsére az Ercsi kapusa ért előbb oda.

A második félidő hatalmas velencei helyzettel indult, de kimaradt. Az 58. percben az Ercsi Kinizsi szerezte meg a vezetést Jerzsabek révén, aki a bal alsó sarokba lőtte a labdát. A 74. percben egyenlített a Velence, Sebők fejes góljával. Ezután mindent megtett az Ercsi, hogy a rendes játékidőben nyerjen, ám nem sikerült. Előbb a 85. percben Jerzsabek hagyott ki egy hatalmas ziccert, majd a 88. percben Bognár puskázott el egy kecsegtető lehetőséget, maradt az 1-1.

A büntető párbajban a Velence már 2-0-ra is vezetett, de innen fordított és drámai izgalmak után megnyerte a Fejér Megyei Kupát az Ercsi Kinizsi! Összességében egy nagyon jó hangulatú jó iramú mérkőzésen drámai körülmények között de megérdemelten győzött az Ercsi Kinizsi és első alkalommal nyerte meg a Fejér megyei kupát.”

A kupagyőztesek:

Kapusok:
Schön Dániel
Hodula Krisztián

Mezőnyjátékosok:
Gróf András
Kovács Péter
Tolnai Péter
Szalánczi Gergő
Holentoner Edvin
Hamar Erik
Bognár Bence
Pintér László
Hosszú Kornél
Kondreska Roland (csapatkapitány)
Jerzsabek Botond
Rebők Imre
Zsigmond László
Ivacs Gábor
Kővári László
Tóth Krisztián
Edző: Lieber Károly

Flavus Velence – Ercsi Kinizsi 1-1 (0-0), 11-esekkel: 3-4
Dunaújváros, vezette: Magyar János

Flavus Velence: Boldog – Telek, Sebők, Boda, Szalai (Gulyás G. 59.), Szigeti (Csikesz 65.), Mágocs (Bernáth 90.), Kristóf, Klauz, Sowunmi, Spánitz (Mónus 55.)
Ercsi Kinizsi: Schön – Tolnai (Rebők 90.), Hamar, Gróf (Pintér 73.), Jerzsabek, Kondreska, Ivacs, Holentoner (Bognár 60.), Szalánczi, Kovács P. (Tóth K. 58.), Kővári.

Gól: Sebők (74.) illetve: Jerzsasbek (58.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?