Vecsésen diadalmaskodott az Iváncsa!

NB III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Domján Attila csapata a Vecsési FC otthonában gyűjtött be értékes három pontot. Berényi már az első félidőben duplázott, kis híján mesterhármasig is jutott.

Az Iváncsa Facebook oldalán a következő tudósítás jelent meg:

“Jól kezdődött a mérkőzés csapatunk számára, hiszen már a nyolcadik percben gólhelyzet alakult ki a hazai kapunál:
Cseszneki végezhetett el szabadrúgást a bal oldalról nagyjából 23 méterről, azonban jobb felső sarokba tartó lövését Gendur László szögletre ütötte. A 17. percben újabb pontrúgás következett: Berényi Balázs 25 méterről védhetetlenül a jobb felső sarokba tekerte a labdát 0-1. Öt perccel később Majláth Henrik rázta le a védőjét, majd a hosszú oldalon Csesznekihez passzolt, aki a középen tisztán érkező Berényi elé tálalt. A csapatkapitány 16 méterről kapásból a felső lécet találta el,és onnan a gólvonal mögé pattant a játékszer, 0-2.

Továbbra is támadásban maradt csapatunk, Berényit gyanús körülmények között szerelték a büntető területen belül, a játékvezető azonban ‘továbbot’ intett, a következő támadásnál aztán már befújta a bíró a büntetőt, az agilisen játszó Berényi által elkövetett szabálytalankodásért. A labda mögé maga a sértett állt, lövése azonban a jobb kapufán csattant. Az első félidő befejezéseként még Majláth éles szögből leadott lövésénél védett nagyot a hazai hálóőr.

A második játékrészben aztán nagyot fordult a játék képe. Mindent egy lapra feltéve rohamoztak a hazaiak, és alakították ki sorra a helyzeteket. Szalai Vilmos és Borsi Márton is közel járt a gólszerzéshez, ám ahogy az sok kihagyott helyzetnél lenni szokott, mégis az ellenfél szerzett újabb találatot. A 69. percben Majláth indította Balogh Lászlót, aki a kimozduló Gendur felett higgadtan a kapuba emelt, 0-3. Három perccel később szépített a Vecsés: Aradi Csaba hibáját kihasználva, Borsi Márton 12 méterről a bal alsó sarokba lőtt, 1-3. A 89. percben jött az újabb vendég gól, Balogh László önzetlen passzát a csereként beálló Márki Dénes az üres kapuba gurította, 1-4.

Négyszer ünnepelhetett az Iváncsa - Fotó: Viktor Csordas Youtube
Négyszer ünnepelhetett az Iváncsa – Fotó: Viktor Csordas Youtube

A mérkőzés krónikájához hozzá tartozik,hogy a hazaiak csapatkapitányát Salem Reydant,a 65. percben második sárga lapja után kiállította a játékvezető.

Csapatunk a helyzetek alapján akár nagyobb arányú győzelmet is arathatott volna, a 4-1 azonban így is szépen fest a statisztikában!”

Vecsési FC – Iváncsa KSE 1-4 (0-2)
Vecsés, vezette: Újhelyi Tamás

Vecsési FC: Gendur – Salem, Bori, Márki, Csiszár (Tóth Gy.), Lajer, Csordás, Farkas, Szalai, Tóth O. (Farkas T.), Cseszlai.
Iváncsa KSE: Dániel – Szauter, Aradi, Kertai, Fekecs – Cseszneki, Folmer (Mag), Pribék, Berényi (Büki), Majláth (Márki) – Balogh

Gól: Borsi M. (72.) illetve: Berényi (17., 22.), Balogh (69.), Márki (89.)
Kiállítva: Salem (65.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?