Hétgólos meccset nyert a Mezőfalva!

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Nagyot lépett előre a tabellán a Mezőfalva, miután a hétvégén hatpontos rangadót nyert a Lajoskomárom ellen.

A Mezőfalva tudósítója így fogalmazott:

“A Mezőfalva a 11. fordulóban a Lajoskomárom együttesét látta vendégül. A hazaiak jól kezdték a találkozót, Papp Martinnak szinte alig akadt dolga az első fél órában. Szép hazai támadásokat láthatott a közönség. A 25. percben Sági Józseffel szemben szabálytalankodtak a büntető területen belül, ezt követően a vendég kapus könyökkel hátra ütött, majd kisebb lökdösődés alakult ki. A Lajoskomárom hálóőre piros lapot kapott és jóval idő előtt mehetett zuhanyozni. A megítélt tizenegyest Szabó Ervin vállalta, a kapus hárította a büntetőt azonban Szabó a kipattanót már a hálóba juttatta. A 36. percben Sági Roland növelte a vendéglátók előnyét, 2-0. Négy perccel később lajosi szöglet következett, és a mezőfalvi Sági Józsefről került a labda a saját kapuba, 2-1. A szünetig nem változott az eredmény.

A fordulást követően már mezőnyfölényben játszottak Móriczék. A 48. percben az egyik vendég játékos kezét találta el a labda a 16-oson belül. Mondhatni jogtalan büntető következett. Ezúttal Bozoki Márk magabiztosan értékesítette. 3-1 Az 54. percben egy jobb oldali beadásból Móricz is gólt szerzett, 4-1 A Lajoskomárom ment az eredmény után, még egy találatot bevitt a Mezőfalva kapujába Vadászi révén. Az utolsó percben Csányi lőtt szabadot 17 méterről, a labda a jobb felső sarokban kötött ki. A 75. perc tájékán a mezőfalvi Szabo Ervin lövése csattant a jobb kapufán. A hátra lévő időben gól már nem született, a vége 5-2 lett a Mezőfalvának.

A hétvégén az Ikarus Maroshegy csapatával találkozik a mezőfalvi csapat, ahol nem lesz könnyű dolguk.”

Mezőfalva - Lajoskomárom

kép 1 / 8

Mezőfalva – Lajoskomárom 5-2 (2-1)
Mezőfalva, vezette: Wehovszky Gergő

Mezőfalva: Papp – Balázs, Szabó E. Móricz Cs. (Csányi), Sági J., Sági R. (Kovács A.), Oroszi, Mekota, Bozoki (Sági J.), Bartus (Velez), Vörös.
Lajoskomárom: Sári (Nyitrai), Gergő (Nyul), Vadászi (Berta), Posta, Vései, Fodor (Szabó Z.), Czéhmeiszter, Kövecses (Barabás J.), Falvai, Borbás L. (Nyári A.)

Gól: Szabó E. (28.), Sági R. (36.), Bozoki M. (48.), Móricz Cs. (54.), Csányi (90.) illetve: Sági J. (40., öngól), Vadászi (72.)
Kiállítva: Sári (25., Lajoskomárom)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?