A Mórahalom nem tudta feltartóztatni Baloghot és az Iváncsát!

NB III

A kiesés elől menekülő Mórahalom kapuját kétszer is bevette a gólkirályi cím első számú várományosa, Balogh.

Az Iváncsa tudósítója így fogalmazott:

“Csapatunk a tabella hátsó régiójában tanyázó Mórahalom otthonában a Dániel – Kónya, Kertai, Aradi, Fekecs – Pribék (Fazekas, 71.), Imrik – Berényi, Büki (majláth, 57.), Folmer (Hauser, 68.) – Balogh L. összeállításban kezdett.

Az első percektől kezdve magabiztos futballal rukkolt ki Domján Attila együttese. A találkozó elején Balogh szerencsés, mintegy 15 méteres lövése a hazai védelem ügyetlenkedésének is köszönhetően a lábak alatt utat talált a kapuba, 0-1. A szünetig meddő iváncsai mezőnyfölény jellemezte a találkozót.

Nem úgy, mint a második félidőben! Az 55. percben Balogh Aradi lefejelt labdája után elfektette egy lövőcsellel a hazai kapust, megszerezve saját maga és csapatunk második találatát, 0-2. Nem sokkal később a végig aktív Berényi szolgálta ki a csereként beszálló Majláth-ot, aki nem is hibázott, 0-3.  A hátralévő időben megvoltak a lehetőségei a Mórahalomnak is, ugyanakkor talán nagyobb meglepetés, hogy nem született meg a negyedik iváncsai gól!

A papírformának megfelelően alakult a találkozó, így három gólos győzelmünk abszolút megérdemelt!”

Domján Attila, az Iváncsa trénere így értékelt:

“Nem ez volt a legjobb mérkőzésük a tavaszi szezonban. Sok technikai hibával játszottunk, ezért nem volt látványos a játékunk. Kicsit a célfutballt helyeztük előtérbe, de legalább azt hatékonyan csináltuk. Meghatározó játékosok estek ki eltiltás és sérülés miatt. Közvetlenül a mérkőzés előtt is kellett változtatnunk az összeállításunkon, de akik beléptek a helyükre megfelelően látták el feladatukat. A végén kiütés is lehetett volna, de nem koncentráltunk eléggé az utolsó passzoknál.”

Mórahalom VSE – Iváncsa KSE 0-3 (0-1)
Mórahalom, vezette: Hanyecz Bence

Mórahalom: Krnács – Lászik, Banjac, Busa (Pócs 62.), Zámbó, Bogáti, Zsivoczky-Pandel (Dobák 70.), Podonyi, Pócs (Várda 46.), Zsoldos, Fodor. Vezetőedző: Vojnic-Zelic Sasa
Iváncsa: Dániel – Balogh, Kertai, Kónya, Imrik, Berényi, Fekecs, Aradi, Folmer (Hauser 68.), Pribék (Fazekas 71.), Büki (Majláth 57.). Vezetőedző: Domján Attila

Gól: Balogh (11., 55.), Majláth (67.)

Forrás: Iváncsa KSE
Fotó: Varga Luca

Vélemény, hozzászólás?