Lemaradt a dobogóról az Iváncsa

NB III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Közvetlen riválisa, a Monor megelőzte a piros-fehéreket a zárófordulóban.

Az Iváncsa tudósítója így írt:

“Jól felkészített csapatok feszültek egymásnak a télies hidegben.

Az első percekben – mi több az egész félidőben – mezőnyben gyűrték egymást a felek. Az első lehetőség(ecske) az 5. percben Domokos előtt adódott, aki kapásból lőtt vissza a tizenhatos előteréből egy labdát, éles lövése Hujberen irányt változtatva elkerülte a kaput – Itt eljátszhadozhattunk a gondolattal, hogy mi van HA másképp pattan a játékszer…

Két perccel később a vendégeknek már komolyabb sanszuk adódott, egy veszélyes jobb oldali beadást Hunya fejelt kapura, Prokopnak nagyot kellett nyújtózkodnia.

A mezőnyjáték mellett ekkorra annyit változott a játék képe, hogy a hazaiak veszélyes pontrúgásai rendre okoztak kisebb-nagyobb bonyodalmat a kapunk előterében.

A 26. percben éppen egy ilyen rögzített játékhelyzet után született az első gól: Prokop elsőnek nagyot védett egy lecsorgó, közeli lövésnél, viszont a kipattanó Karacs elé került, aki nagyjából 11 méterről már nem hibázott, egyből a kapuba lőtt. (1-0)

A bekapott gól után hamar válaszolhattunk volna, ám Fortuna, és főleg Bozsó kapus jó reflexei miatt ez nem így lett. A hazaiak hálóőre nagyot mentett visszanyúlva Hujber megpattanó lövését követően.
Sajnos ezzel az egyetlen lehetőséggel el is lőttük puskaporunkat az első játékrészben.

A szünet után tudtuk, hogy ennél több kell, ha pontszerzésben reménykedünk. Ahogy telt-múlt az idő a második félidőben, úgy lett egyre aktívabb csapatunk támadójátéka is. Hátul azonban minden pillanatban figyelni kellett, hiszen a hazaiak ellentámadásai is ott hordozták a veszélyt magukban.

A hajrára érve érezhető volt, hogy benne lóg a levegőben egy esetleges iváncsai találat is, azonban a 76. percben egy ‘könnyű síppal’ befújt tizenegyes eldönteni látszott a három pont sorsát. Persze a büntető megítélésének körülményei a hazaiak játékosát, Farkast mit sem zavarták, kíméletlenül lőtt a léc alá. (2-0)

Két gólos hátrányban még nagyobb erőket mozgósítottunk a gólszerzés érdekében: Előbb a 85. percben Killer fejelt egy kapufát, majd három perc múlva jött Domokos. Középpályásunk szépen teremtett magának lövőhelyzetet, majd mintegy 18-20 méterről ballal, futtából nagy gólt lőtt! (2-1)

Balszerencsénkre ez a találat már túl későn született. A hazaiak a hátralévő pár percben ‘jól ölték az időt’ is, így az eredmény már nem változott.

A második félidő alapján talán joggal mondhatjuk, hogy több volt ebben a mérkőzésben! A vereség miatt egyébként már csak azért is lehet hiányérzetünk, hiszen a két csapat helyet cserélt a táblázaton – Most a 32 pontos Monor a harmadik, egy egységgel előttünk!

A meccs után felnőtt csapatunk Iváncsán megtartotta az ilyenkor szokásos évzárót is, így játékosoknak/edzőknek következhet a megérdemelt pihenő. Összességében szép őszi idényt (a két tavaszi fordulóval kiegészülve) zártunk, emlékezetes mérkőzésekkel.

Folytatás majd az új évben a január 20-án kezdődő felkészüléssel!”

Monor SE – Iváncsa KSE 2-1 (1-0)
Monor, vezette: Kátai Gábor

Monor: Bozsó – Fisli, Barthel, Ficsor, Karacs, Farkas, Pintér D., Hunya, Haragos, Tóth F., Tóth Á. Vezetőedző: Horváth Dávid
Iváncsa: Prokop – Madarász, Varga, Aradi, Fekecs – Pribék, Domokos, Cseszneki, Király (Killer, 46.), Vallejos, Hujber. Vezetőedző: Domján Attila

Gólszerzők: Karacs (26.), Farkas (78., 11-es) illetve: Domokos (88.)

Forrás: Iváncsa KSE

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?