Iváncsa: 6 nap alatt 3 meccs, Huszty aláírt!

NB III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Az Iváncsa a Csákvár, az Akasztó és a Csepel együttese ellen is megmérkőzött. Domján Attila több próbajátékost is mélyvízbe dobott.

Az alakulófélben lévő Iváncsa keretéről a következő hírek láttak napvilágot:

“Friss hír a csapat háza tájáról hogy a Bicskére igazoló tartalékkapus, Zelizi Patrik helyére Illés Áron érkezhet a Videoton második csapatától. Ami biztos, hogy Fehérvárról, az U19-es együttestől kerül Iváncsára a 2000-es születésű középhátvéd, Kovács Dániel, valamint aláírt a korábban már említett Huszty Dániel is, aki meggyőzte játékával a szakmai stábot. A keret még mindig nem nevezhető eljesnek, változások még lehetnek.”

Az Iváncsa őszi menetrendje ezen a linken elérhető.

A Csákvár elleni mérkőzésről így írt az Iváncsa tudósítója:

“NB II-es ellenfelünkkel szemben a Dániel – Madarász, Kertai, Aradi, Fekecs – Pribék, Büki, Bognár – Cseszneki, Varga, Balogh összeállításban kezdett csapatunk. (Cserék: Illés, Denzinger, Zsigmond, Imrik, Kovács, Szauter, Kónya, Bartha, Folmer, Berényi.)

A gólgazdag, élvezetes találkozón az első félidőben abszolút partiban voltunk magasabban rangsorolt ellenfelünkkel szemben, két gólos előnyt is szereztünk. A szünet után érkeztek a cserék, és érkezett a Csákvár egyenlítése is. A hajrára érve egy ellentámadásból viszont ismét visszaszereztük a vezetést, amit könnyedén megőrzhettünk volna, ám a vendéglátók egy véleményezhető tizenegyesből egyenlíteni tudtak.”

Csákvár – Iváncsa 3-3
Iváncsai gólok: Pribék, Cseszneki, Zsigmond

Az Akasztó elleni meccsről a következő összefoglaló született:

“Csütörtökön Akasztón vendégszerepeltünk, a Bács-Kiskun megyei első osztályban szereplő helyi együttes ellen. Felforgatottnak nevezhető összeállításban kezdtünk: Illés – Huszty, Kónya, Kovács D., Szauter, Denczinger, Zsigmond, Imrik, Vizi, Balogh L., Berényi jutott szóhoz kezdőként, míg a kispadon Dániel, Kertai, Varga B., Madarász B., Pribék és Bognár B. várt bevetésre.

Egy szimpatikus, a végére viszont elfáradó ellenfél ellen a félidőben még 1:0-ra vezettünk, a lefújást jelző hármas sípszóra viszont kijött az osztálykülönbség. A meccs után jó hangulatban egy közös vacsorán vett részt a csapat.”

Akasztó – Iváncsa 0-7
Gól: Balogh, Madarász (2), Kónya (2), Imrik, Zsigmond.

A Csepel ellen is jól teljesített a Domján-legénység:

“Szombaton szép számú érdeklődő előtt csapatunk 4-1-re verte a szintém NB III-as (Nyugati-csoport) Csepel gárdáját. Az első félidőben a Dániel – Madarász, Kertai, Aradi, Fekecs – Pribék – Cseszneki, Bognár, Büki, Varga – Balogh összeállításban futott ki az Iváncsa, melynek játéka több, mint meggyőző volt. Végig irányítottuk a találkozót, és olykor már-már nagy fölényben futballozva a Balogh – Cseszneki – Büki hármas akcióból szerzett egy-egy góljával 3-1-es vezetéssel fordultunk.

A második félidőben a próbajátékosokkal kiegészülve sorcserét hajtott végre Domján Attila, és a következő játékosok jutottak szóhoz: Illés – Szuater, Kovács, Kónya, Huszty – Denczinger – Imrik, Zsigmond – Bartha, Folmer, Majláth. A mindkét oldalon történt tömeges változtatások után a játék valamivel kiegyenlítettebbé vált, ám Bartha jobbról, élesen, a tizenhatosoan belülről a rövidsarokba leadott lövésével így is 1-0-ra nyertük ezt a félidőt.

A felkészülés közepén járva a csapat mutatott játéka több mint bíztatónak tűnik a jövőre nézve!”

Iváncsa – Csepel 4-1
Iváncsai gólok: Balogh, Cseszneki, Büki, Bartha

Forrás: Iváncsa KSE

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?