Hódmezővásárhelyen hullajtott pontokat az Iváncsa!

NB III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A bajnoki címre is esélyes Iváncsa értékes pontokat hagyott a tabella hátsó fertályához tartozó Hódmezővásár arénájában.

Semmi sem jött össze az iváncsaiaknak a legutóbbi NB III-as játéknapon. Bár Varga Bence kiállítását követően bő félórát emberelőnyben futballoztak Szauterék, mégsem sikerült begyötörni a mindent eldöntő találatot. Az Iváncsa vezetőedzője, Domján Attila szűkszavúan összegezte ezúttal véleményét a meglepetésre 0-0-val végződő találkozót követően: 

“Az történt a pályán amire számítottunk, rengeteg felívelt labda a kapunk elé és sok párharc. Ezt a védelmünk nagyszerűen oldotta meg végig a mérkőzésen. Amiért nem tudtunk nyerni, az a végjáték pontatlansága.”

Három fordulóval a vége előtt kiejelnthető, hogy az Iváncsának nem maradt sansza a bajnoki címre, hiszen a PMFC előnye nyolc egységre nőtt, és a Duna Aszfalt gárdája is elhúzott hét pontra. Baloghéknak így arra kell koncentrálnia, hogy megtartsák dobogós helyüket a megyei rivális Dunaújváros gárdájával szemben. Az Iváncsa KSE négy ponttal előzi meg fő vetélytársát, és cseppet sem tűnik könnyűnek a Domján-csapat sorsolása, hiszen rögtön a következő fordulóban, május 19-én szombaton 17:30-kor az ötödik pozíciót elfoglaló Szentlőrinc SE látogat az Iváncsa katlanjába. Az utolsó két játéknapon a Szekszárdi UFC és a PMFC ellen vívja a piros-fehér alakulat.

Az Iváncsa játékosainak nincs okuk, hogy lehorgasszák fejüket, hiszen újoncként a dobogóért küzdhetnek

Hódmezővásárhely – Iváncsa 0-0
Hódmezővásárhely, vezette: Mencsik László

Hódmezővásárhely: Filipánics – Füredi, Huszár, Koncz (Tóth J.), Mezei, Pataki, Kökény, Szabó M. (Szabó M. D.), Prasler, Rácz (Beke), Varga B.
Iváncsa: Dániel – Balogh L., Kertai, Varga B, Szauter – Fekecs, Aradi, Folmer (Hauser), Cseszneki – Pribék, Büki. Vezetődző: Domján Attila.

Forrás: Iváncsa KSE
Fotó: Varga Luca

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?