Fejér vármegyei csapathoz szerződik Tischler Patrik!

NB III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A 32 éves gólvágó valódi kupaspecialistának számít.

Tischler Patrik karrierje biztatóan kezdődött. 2008 és 2013 között 88 mérkőzésen 35 gólt szerzett az MTK színeiben. Közel járt ahhoz, hogy Magyar Kupát nyerjen 2012. május 1-jén a kék-fehérekkel, ám csapata elvérzett a büntetőpárbajban.

2013 nyarán a Puskás Akadémiához igazolt. A felcsútiaknál 76 mérkőzésen 27 gólt jegyzett.

2016-ban egy rövid időre kölcsönadták a Videoton FC csapatának. A fehérváriaknál 11 meccsen jutott szóhoz, összesen két gólt szerzett ezeken a találkozókon.

Tischler Patrik végül visszatért a Puskás Akadémia FC együtteséhez a 2016/2017-es idényre. Ebben a szezonban 32 meccsen 15 gólt termelt.

2017-ben Újpestre igazolt. A bajnokságban jobbára csereként számoltak vele, 27 mérkőzésen kapott játékperceket, összesen 5 gólig jutott. A kupát viszont megnyerte, éppen volt csapata, a Puskás Akadémia FC ellen. A döntőben is játszott, ahol gólt ugyan nem szerzett, ám a fináléig vezető úton 10 alkalommal volt eredményes.

Az újpestiek 2018 nyarán kölcsönadták a Budapest Honvéd együttesének. Ott is csereként számoltak vele elsősoran, 24 bajnoki mérkőzésen 1-szer, míg 8 kupamérkőzésen 4-szer volt eredményes. Érdekesség, hogy Tischler Patrik csapata abban az évben is eljutott a kupadöntőig. A támadó nem volt a csapat keretében, a MOL Vidi FC pedig megnyerte a trófeát.

2019 nyarán Kisvárdára igazolt, ott is főként csereként számítottak a szolgálataira. 26 bajnoki mérkőzésen 5 gólt szerzett. 3 kupameccsen is pályára lépett, ezeken egyszer talált be.

Ezt követően két szezont lehúzott Debrecenben. Az első idényben bajnok lett az NB II-ben a csapattal, 26 mérkőzésen 10-szer volt kezdő, 8 gólt szerzett. A kupában kétszer is betalált.

A rákövetkező idényben 22 bajnokin lépett pályára, jobbára csereként. Ezeken 3-szor volt eredményes, egyszer pedig a kupában is pályára lépett, de ott nem szerzett gólt.

Az előző idényben Budafokon szerepelt Tischler Patrik az NB II-ben. 21 bajnoki mérkőzésen 1 gólt jegyzett, a kupában pedig háromszor lépett pályára, de nem zörgette meg a hálót.

Tischler Patrik ebben a szezonban még nem lépett pályára. Tavasztól a Bicskei TC színeiben bizonyíthat az NB III-ban.

A Bicskei TC az NB III-as bajnokság Észak-kelet csoportjának negyedik helyén szerepel. A csapat trénere Csordás Csaba, akinek vezetésével 18 mérkőzésen 10 győzelmet ért el az együttes, és három alkalommal döntetlent játszott.

Tischler Patrik összesen 249 NB I-es mérkőzésen játszott, ezeken 62 gólt szerzett. A bicskeiek azt remélik rutinjával sokat segíthet a csapatnak.

Nyitókép: Pixabay

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?