Itt a pontos menetrend: szombaton kiderül, ki lesz Fejér Vármegye Bajnoka!

Fejér megye, Kispályás bajnokság
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Aki szereti a kispályás focit, annak nem érdemes kihagynia ezt a tornát.

Izgalmasnak ígérkezik a szombat a Székesfehérváron és közelében élő focidrukkerek számára. December 16-án 12:30-kor rendezik a Fehérvár FC – Paks NB 1-es csúcsrangadót. Délután 17:00-tól pedig kispályás minitornára kerül sor Székesfehérváron a Főnix Műfüves Csarnokban.

A tornára meghívót kapott Székesfehérvárról Bádogos-Plár Kft., az Expanzió-Blackhill, a Joga Bonito, a Fejó-Therm Kft. és a Hiába Futsz. A címvédő Sárépszer Kft. nincs a listán.

A szervezők ugyanis csak az előző szezonban az Alba Liga Kiemelt csoportjában első három helyen végző csapatot hívták meg. Ezen felül a DLSZ Kiemelt középszakasz ST Solar csoport győztese, a Fejó-Therm Kft. kapott meghívót, valamint az abai Hiába Futsz. A  dunaújvárosi Karmacsi Autó szintén részt vehetett volna a tornán, ám létszámproblémák miatt előre jelezték, nem lesznek ott a Gombócleső utcában.

A minitorna körmérkőzéses rendszerben zajlik párhuzamosan két pályán. 17:00-tól a Joga Bonito a Fejó-Therm Kft. csapatával meccsel, közben a Hiába Futsz összecsap a Bádogos-Plár Kft. együttesével. A további program:

17:25
Expanzió-Blackhill – Joga Bonito
Bádogos-Plár Kft. – Fejó-Therm Kft.


17:50
Fejó-Therm Kft. – Expanzió Blackhill
Joga Bonito – Hiába Futsz

18:15:
Bádogos-Plár Kft. – Joga Bonito
Hiába Futsz – Expanzió-Blackhill

18:40:
Fejó-Therm Kft. – Hiába Futsz
Expanzió-Blackhill – Bádogos-Plár Kft.

Aki a tabellán a legelőkelőbb helyen zár, az nyeri a minitornát. Érdekesség, hogy a legutóbbi szezonban az Alba Ligában éppen az Expanzió Blackhill csapata éppen a Bádogos-Plár Kft. együttesével csatázott a Kiemelt csoport első helyéért, akkor végül a Bádogos örülhetett. Vajon most is így lesz? Hamarosan kiderül.

A belépés a Fejér Vármegye Bajnoka tornára ingyenes, nem úgy, mint az ünnepek közötti VOK-os focitornára.

Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?