Elvérzett a Bicske a Ménfőcsanak ellen

NB III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Bicske Tigers lelkes szurkolása ellenére sem tudott pontot szerezni a Vukmir-csapat.

A Bicske tudósítója így írt:

“Két és fél éve játszott utoljára villanyfényes találkozót a Bicske, amikor is ideiglenes csákvári otthonában, fantasztikus hangulatú és színvonalú csúcsrangadón 3-2-re verte a későbbi bajnok Iváncsa csapatát. Mindkét akkori résztvevő azóta már stabil tagjává vált az NB III-as mezőnynek és az újonc BTC elmondhatja magáról, sorozatban tizenharmadik bajnokiján sem játszott alárendelt szerepet, más kérdés, hogy ez most nem volt elegendő a pontszerzéshez. A szerdán a Haladás ellen Magyar Kupa mérkőzést játszó (0-2) Ménfőcsanakon nem látszódtak a fáradtság jelei és Sípos Tamás vezetésével (partjelzői Kulman Tamás és Molnár István voltak) nagy elánnal vetették magukat a küzdelembe. Vukmir Dragan három helyen is változtatott elmúlt heti kezdőcsapatán.

Ezúttal a Füstös 6 – Adorján 5, Sötét 5, Nagy 5, Madarász 5 – Erdős 4, Molnár 5, Dencinger 5 – Farkas 4, Rigó 4, Peinlich 5 összetételű alakulat kezdett, míg csereként Varga 5 (60.p. Farkas helyett), Tornyai 5 (60.p. Dencinger helyett) és Móri 0 (74.p. Peinlich helyett) jutott játéklehetőséghez. Óvatos, tapogatódzó játékkal kezdődött a mérkőzés. Az első lehetőség a hazaiak előtt adódott a 9. percben,amikor Böcskey beadását Serfőző elvétette a 16-oson belül. A 11. percben Erdős indította Farkast, akinek lövését Sánta másodszorra fogta. A 17. percben Böcskey lőtt kapura 19 méterről, de Füstös biztos kézzel mentett. A 27. percben Peinlich sarokrúgását Nagy T. fejelte fölé. A 32. percben Rigó visszaadott labdáját Dencinger lőtte fölé, de már sípszó után. A 34. percben Erdős óriási helyzetben lövés helyett tovább adta a labdát Farkasnak, aki elől mentettek a védők. Még ugyanebben a percben egy előre vágott labdával az oldalvonal mellől Kószás lódult meg, befelé cselezett, majd 18 méterről hatalmas gólt lőtt a kapu bal alsó sarkába (1-0).

Az 57. percben Molnár indította Peinlichet, akinek beadását Farkas elvétette, majd az újabb beadást a kapus szögletre ütötte. A 67. percben Varga átadását Erdős elvacakolta, pedig Rigó megjátszható lett volna. A 73. percben Nagy B. hátulról neki futott Nagy T-nak, a játékvezető óriási meglepetésre tizenegyest ítélt, amit Czanik a felső lécre rúgott, a vendégvédők pedig szögletre mentettek. A 81. percben Tornyai elfutott a jobb oldalon, beadására azonban nem érkezett csatár. A 82. percben Nagy T. felborította Kerékgyártót, a megítélt 25 méteres szabadrúgást Czanik fölé bombázta.

A 85. percben eldőlt a mérkőzés, Németh L. mintegy 20 méterről lövésre szánta el magát, a jól eltalált labda a jobb alsó sarokban kötött ki (2-0). A 90. percben Nagy T. megkapta a második sárga lapját, így piros lappal idő előtt mehetett zuhanyozni. Az első hazai gól előtti kihagyott Erdős ziccer, majd a szinte rögtön kapott vezető gól megfogta a vendégcsapatot. A csapkodó, ívelgetős játék a vendéglátóknak kedvezett és így végeredményben megérdemelten tartották otthon a három pontot a mai napon tompán és a támadójátékban nem elég domináns Bicske ellen. Ezen a napon a vendégek Bicske Tigers nevű szurkolói csoportja alakította a legnagyobbat, hiszen az első perctől végigszurkolta a meccset és a lefújás után győztesnek kijáró ünneplésben részesítette kedvenceit.

Szomorkodni ezúttal sincs sok idő, november 10-én vasárnap 13.30-kor a meglepetésre a dobogó harmadik fokán tanyázó Lipót Pékség SE érkezik Bicskére és ezúttal is küzdelmes bajnokira számíthat a nézőközönség.”

Ménfőcsanak – Bicske 2-0 (1-0)
Menfőcsanak, vezette: Sipos Tamás

Ménfőcsanak: Sánta – Veres, Kerékgyártó, Czanik (Szilvágyi), Böcskey (Nagy), Németh, Serfőző (Jakab), Kelemen, Németh, Szalai, Kószás.
Bicske: Füstös – Adorján, Nagy T., Molnár V., Dencinger (Tornyai), Sötét, Madarász,Farkas (Varga), Erdős, Peinlich (Móri), Rigó.

Gól: Kószás (35.), Németh (85.)
Kiállítva: Nagy T. (90.)

Tudósított: Venczel József és Komjáthy Péter
Forrás: 2060.blog.hu

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?