7-et számolt a Mezőfalva az Alapra

Fejér megye, Fejér Megye III

Őrzik listavezető pozíciójukat Balázsék.

A Mezőfalva tudósítója így írt:

“A 12. fordulóban az Alap érkezett. A mérkőzést valamivel jobban kezdték a vendégek, akik a 6. percben vezetéshez is jutottak Kaszás révén. A 24. percben jött a válasz Tonka Norbert részéről. Nem örülhettünk sokáig azonban, hiszen fél órányi játék után Kisari ismét megszerezte a vezetést a vizitáló gárdának. 2 perc múlva szabadrúgáshoz jutott a Mezőfalva. Balázs Sándor félmagasan lőtt labdája a hálóba utat talált. Ezzel már 2:2 volt. Öt perc múlva aztán érkezett talán a mérkőzésen ,, sorsfordító” gól is, hiszen ez után a gól után már nem jutottak előnyhöz az alapiak, amikor Bakos Patrik vitte le az alapvonal felé a labdát, amit kapura lőtt, majd a keresztlécről lepattantó labdát a születésnapos Móricz Csaba fejjel továbbította a kapuba. 3:2 A félidőben ez volt az állás. A fordulást követően előbb az 55. percben Horváth Patrik lőtte kapura a labdát, amit bravúrral tolt a keresztlécre a kapus.

Három perccel később, az 58. percben Sági Roland talált be. A 70. percben Imre szépített szabadrúgásból. Amire szinte azonnal jött a válasz hazai részről. Balázs az ötösről rúgta a kapuba a zsugát. A meccset Sági újabb és Balázs Sándor 3. gólja zárta le. Jövő héten Kisapostagra látogatnak a mezőfalviak.”

Mezőfalva – Alap 7-3 (3-2)
Mezőfalva, vezette: Nagy Tamás

Mezőfalva: Németh – Balázs, Hujbert (Mekota), Török, Móricz (Kertész N.), Horváth, Bakos (Sági), Kertész D., Papp, Tonka (Balogh), Somogyi (Sági)
Alap: Kacz – Bölcskei, Kisari, Major (Szalai), Imre, Kaszás (Somogyi), Szemler (Márkus), Bauer (Kaszás), Kiss A., Kiss M., Takács (Lakatos).

Gól: Tonka (24.), Balázs (32., 71.), Móricz (37.), Sági (58., 77.) illetve: Kaszás (6.), Kisari (30.), Imre (70.)

Forrás: Mezőfalvi Medosz SE (Facebook)

Vélemény, hozzászólás?