Egy nap alatt 2 meccsen 15 gólt termelt a Bicske

NB III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Vajta és a Sárisáp is vereséget szenvedett a bicskeiektől.

A Bicske tudósítója így írt:

“Szombaton délelőtt rekkenő hőségben fogadta a Bicskei TC a fejér megyei II. osztály Dél csoportjának bajnokát, a Vajta együttesét. A bajnoki cím ellenére egyébként a vendégek nem vállalták az I. osztályban való szereplést, miután a kistelepülést megoldhatatlan feladat elé állította az I. osztállyal járó utánpótlás-kötelezettségek teljesítése. Ezen a napon Vukmir Dragan szakmai igazgató két részre osztotta keretét és délelőtt a kezdő tizenegy csere nélkül játszotta végig a 90 percet a Zelizi – Adorján, Sötét, Radó, Madarász – Erdős, Molnár – Tornyai, Varga, Peinlich – Móri összetételben, Pest megyéből érkezett játékvezetői hármas sípszavára (a teljes fejér megyei keret ezen a napon továbbképzésen vett részt).

Meglepetésre a vendégcsapat már a 2. percben megszerezte a vezetést, miután Tóth Zs. váratlanul lövésre szánta el magát 16 méterről és Zelizi vetődve sem tudta kitornászni a bal alsó sarkos lövést (0-1). A Bicske Tigers szurkolói csapat tagjai megnyugodva vették tudomásul, hogy gyorsan egyenlítettek kedvenceik. A 4. percben Madarász húzta meg a bal oldalon, beadását pedig Tornyai 17 méterről a kap jobb oldalába lőtte (1-1). A 18. percben Móri kapta meg üresen a labdát a kaputól 12 méterre és fordulásból pontosan lőtte ki a jobb alsó sarkot (2-1). A 33. percben ugyanő indította a jobb szélen Tornyait, akit Hegedűs ugyan megelőzött, azonban kapusát is alaposan meglepte erős hazaadásával, ami a kapuban kötött ki, öngól! (3-1). A 36. percben Mintaakcióval növelte előnyét a BTC, Molnár ívelt balra Peinlichnek, akinek erős beadásába a kapu torkában Vargának csak bele kellett tennie a lábát (4-1). A 40. percben újra Molnár-Peinlich kombináció következett, a bicskei bal oldali futó némi forgolódás után 12 méterről pazar emeléssel talált a kapuba (5-1).

Szünet után fokozta tempóját a remek fizikai állapotban lévő Bicske! A 49. percben hazai szöglet után Sötét fejelt a felső lécre, a lepattanót pedig Peinlich bólintotta 1 méterről a hálóba (6-1). Alig egy perc múlva Mórit indította Madarász és a népszerű támadó 6 méterről külsővel a kapu bal oldalába perdített (7-1). Két perc múlva Móri Adorjánt szöktette a bal oldalon remek labdával, aki lefutotta a vendégvédelmet, majd a kapust is kicselezve éles szögből helyezte a hálóba a játékszert (8-1). A 65. percben Tornyai-Varga-Móri háromszögelés végén utóbbi 10 méterről lőtte ki a bal alsó sarkot (9-1). Újabb 10 percet kellett várni a tizedik hazai találatra, a nem sokkal előtte még a bokáját fájlaló Móri ezúttal 17 méterről szépen lőtt a jobb alsó sarokba. A 80. percben Tornyai ugrott meg a jobb szélen, védője mellett jól adott be, az érkező Varga pedig 1 méterről a kapuba helyezett (11-1). A 83. percben Varga újra Tornyait indította, akinek lapos bepasszát Móri 10 méterről lőtte az üres kapuba (12-1).

Cserék nélkül is meggyőző teljesítményt nyújtott a BTC, különösen a fordulás után jött ki a magasabb osztállyal együtt járó erőnléti és technikai fölénye a becsülettel küzdő ellenféllel szemben. A Mester végül Vargának, Peinlichnek és Zelizinek adta ki a jelszót, hogy a délutáni sárisápi találkozóra is utazzon el a csapattal. A komárom-esztergom megyei I. osztályban legutóbb a 4. helyen végzett élcsapat alapos átalakuláson ment keresztül, számos fiatalja az NB II-es Dorogtól érkezett, így semmiképpen sem számíthatott könnyű meccsre Vukmir Dragan csapata. A festői környezetben, dombok között elhelyezkedő sárisápi játéktérre a Füstös – Solt, Nagy T., Lak, Peinlich – Dencinger, Takács – Farkas, Pásztor, Cserkuti – Rigó összetételű Bicske futott ki, csereként a második félidőben Varga váltotta Peinlichet, így mindketten 135 percnyi játékidővel zárták a szombatot.

A 6. percben Nagy T. indította Soltot a jobb szélen, akinek beadását Rigó 7 méterről fejelte a bal alsó sarokba (0-1). Alig 3 perccel később egyenlített a Sárisáp! Egy gyorsan elvégzett szabadrúgás átszállt a vendégvédelem felett és a hazaiak csatára 6 méterről nem hibázott, a kifutó Füstös mellett a jobb alsóba gurított (1-1). Valószínűleg a meccslabdát hagyta ki a hazai csapat a 40. percben, kettő az egy ellen vezethették a labdát a bicskei kapura, ziccerben lévő csatáruk elől azonban Solt az utolsó pillanatban érkezve elpöckölte a pettyest.

A 49. percben az NB I-ből a héten Bicskére érkező Nagy Tibor megszerezte első gólját kék-sárga színekben, miután előre húzódva jól kényszerítőzött Solttal és a visszakapott labdát 7 méterről védhetetlenül a kapu bal oldalába vágta (1-2). A 60. percben vendégszöglet után a hosszú oldalról Pásztor fejelte vissza a labdát a kapu előterébe, Rigó emelkedett a legmagasabbra és 2 méterről a kapu jobb oldalába bólintott (1-3). A hátralévő időben már nem változott az eredmény a találkozón, amely a Bicske megérdemelt sikerét hozta a kiválóan küzdő Sárisáp ellen. Azt sem szabad elhallgatnunk, hogy délelőtt jó, délután pedig szinte hibátlan játékvezetést láthattunk a közreműködő hármasoktól, melyet ezúton is köszönünk.

Folytatás szerdán idegenben 18.30-kor az NB III-as Közép csoportbeli THSE Szabadkikötő ellen Csepelen, a Weiss Manfréd út 5-7. szám alatti pályán, majd a felkészülés zárómérkőzésére szombaton 10.00 órakor kerül sor Bicskén az egykori bajnoki rivális, szintén NB III-as Iváncsa KSE csapata ellen.”

Forrás és fotók: 2060.blog.hu

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?