Beindult az Iváncsa győzelmi szériája!

NB III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Két sérültje ellenére sikerült elhoznia az Iváncsának a pontokat Hódmezővásárhelyről, került azonban némi üröm az örömbe.

Az Iváncsa tudósítója így fogalmazott:

“A sérült Folmer Krisztián, Büki Baltazár és Varga Bence nélkül vágtunk neki a Hódmezővásárhely elleni találkozónak. Csapatunk összeállítása a következő volt: Dániel – Madarász, Kertai, Aradi, Fekecs, Pribék, Cseszneki (Huszty, 65.), Szántó, Szauter (Bartha, 83.), Bognár B. (Berényi, 73.), Balogh L. (Nem lépett pályára: Illés, Kovács D.).

Jobban kezdtünk a találkozón, mint a kapunkra az első félidő egészét tekintve jóformán alig veszélyes hazaiak. A mezőnyfölény következtében a félidő végére két gólos előnybe is kerültünk: Előbb Balogh László értékesített egy, a Szauter buktatásáért megítélt tizenegyest (0-1), majd még a szünet előtt Aradi Csaba fejelt szép gólt (0-2) egy Cseszneki-szögletet követően.

Balogh büntetőből talált be
Balogh büntetőből talált be

A fordulás után talán a kelleténél jobban is elkényelmesedett csapatunk, és ez elég is volt ahhoz, hogy az egészen addig nem sokat mutató hazaiak szépen-lassan visszajöjjenek a meccsbe.

Balogh révén ugyan 2-0-nál megvolt a sanszunk, hogy lezárjuk a találkozót, ám miután csatárunk csak a kapufát találta el, ahogyan az a futballban már oly sokszor megtörtént – és meg is fog – mindez megbosszulta magát. Egy védelmi megingást követően, az ötösről Huszár Gergő a 79. percben fejjel megszerezte a szépítést a Hódmezővásárhelynek (1-2).

Balogh reklamál - fotó: FociDrukker.com
Balogh reklamál – fotó: FociDrukker.com

Mivel ezután újabb gól már nem esett, elmondható, hogy a vártnál jóval nehezebben sikerült begyűjtenünk mindhárom pontot. Talán az is igaz, hogy magunknak tettük nehézzé a második félidőt, ám mindenképpen a csapat tartását dícséri a három pont! Összességében fontos győzelem volt, immáron zsinórban a harmadik!

A győzelem mellett további jó hír, hogy minden jel szerint Büki Baltazár és Varga Bence a következő, Kozármisleny elleni bajnokin már bevethetőek lesznek. Öröm az ürömben, hogy Cseszneki Richárd az ötödik sárga lapját kapta, ezért a hétvégén hiányozni fog.”

Hódmezővásárhely – Iváncsa KSE 1-2 (0-2)
Hódmezővásárhely, vezette: Horváth Máté

Hódmezővásárhely: Krnács – Geiger, Tóth J., Huszár, Komáromi (Bartyik 73.), Szabó Cs., Kecskeméti (Bódai 65.), Hrabovszki, Koncz (Szabó 73.), Mezei, Katona.
Iváncsa KSE: Dániel – Balogh, Kertai, Bognár (Berényi 73.), Szántó, Szauter (Bartha 83.), Fekecs, Aradi, Cseszneki (Huszty D. 65.), Pribék, Madarász. Vezetőedző: Domján Attila

Gól: Huszár – Balogh (30., 11-es), Aradi (43.)

Forrás: Iváncsa KSE
Címlapfotó: Varga Luca

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?