Balogh duplájával verte az Iváncsa a Szekszárdot!

NB III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Hatpontos rangadóra került sor Iváncsán szombaton, ahová a néhány pontos lemaradásban lévő Szekszárd látogatott. Férfias küzdelmet hozott a találkozó.

Az Iváncsa tudósítója így fogalmazott:

“Kissé idegesen kezdte a hazai csapat a találkozót, a vendégek bátran jöttek előre. Helyzetek mindkét kapu előtt adódtak, de Dániel Csaba, és Filipánics Bálint és résen voltak.

A félidő közepén kisebb fölénybe kerültek a vendégek, és a végig agilisen játszó Fejes Péter révén megszerezték a vezetést is. Szép csatármegmozdulás volt, az ötös előterébe, Fejes kizárta védőjét, és a kétségbeesetten kimozduló Dániel mellett/fölött a hosszú sarokba helyezett, 0-1.

A bekapott gól láthatóan megfogta a hazaiakat, akik érdemben a szünet után tudtak csak változtatni játékukon, ám akkor már a gólok sem maradtak el!

A fordulást követően egymás után jöttek az iváncsai helyzetek, kapufák, mígnem a 63. percben a leshatárról kilépő Balogh László pöckölte el a labdát Filipánics kapus mellett, kiegyenlítve az állást: 1-1. Nem sokkal később ismét Balogh volt a főszereplő, aki Imrik élésen középre lőtt labdájánál, a kapu előtt kavarodásban a a leggyorsabban eszmélt, és közelről megszerezte a vezetést, 2-1!

A bekapott gól/gólok után a hazaiakkal ellentétben a szekszárdiaknak már nem sikerült megújulniuk, változtatniuk. Bánatukra pedig a hajrához érve Majláth hagyta faképnél a hazai védelmet és higgadtan helyezett Filipánics mellett a kapuba, kialakítva a végeredményt, 3-1.

Jó iramú, küzdelmes találkozót játszottak a csapatok, melyen a hazaiak második félidei jelentős feljavulása bizonyult döntőnek!”

Az Iváncsa remek győzelemmel örvendeztette meg szurkolótáborát - fotó: focidrukker.com
Az Iváncsa remek győzelemmel örvendeztette meg szurkolótáborát – fotó: focidrukker.com

Iváncsa KSE – Szekszárdi UFC 3-1 (0-1)
Iváncsa, vezette: Kubicsek Máté

Iváncsa KSE: Dániel – Szauter, Aradi, Kertai, Fekecs, Imrik, Pribék (Mag, 85.), Cseszneki, Berényi (Folmer, 63.), Büki (Majláth, 46.), Balogh L. Vezetőedző: Domján Attila
Szekszárdi UFC: Filipánics – Károly (Preininger 40.), Kvanduk, Fejes, Juhász (Kozics 67.), Budai, Turi, Márton, Bata (Csigi 67.), Arena, Dallos.

Gól: Balogh L. (63. és 77.), Majláth (83.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?