A 91. percben nyerte meg a meccset az Iváncsa!

NB III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Hodmezővásárhely elleni meccsen 2 kiállításra is sor került.

Az Iváncsa részéről Bozai Attila így írt:

“Hétvégén hazai környezetben a Hódmezővásárhely csapatát fogadtuk. A tabellán elfoglalt helyezések alapján mindenki biztos hazai győzelmet várt, de tisztában voltunk vele, hogy ezek a kötelező győzelmek a legnehezebbek. Ráadásul több sebből is vérzünk, hiszen Szauter, Pribék, és Madarász is sérüléssel bajlódik, így viszont a fiatal, 18 éves Kovács Dávid első alkalommal tudott kezdőként pályára lépni.

A mérkőzést a vendégek kezdték aktívabban, látszott, hogy megpróbálják megragadni az utolsó szalmaszálak egyikét. Kétszer is veszélyeztettek pontrúgások után. Csapatunk kényelmesen, körülményesen, pontatlanul játszott, és rengeteg labdát elszórtunk. Az utóbbi hetekben látott gyors, kreatív, rövidpasszos játékból nem sokat mutattunk, és kb. fél óra elteltével kezdtünk el veszélyesebben futballozni. Ekkor már sikerült néhány alkalommal a vendégek védelme mögé kerülnünk, de a vezetést egy pontrúgás után tudtuk megszerezni. A 40. percben Büki ívelt középre és az Aradi által lefejelt labdát Balogh László lőtte a hálóba, 1-0

A második félidő is inkább a küzdelemről szólt, kevés minőségi futballal. Rengeteg ütközés és tüske jellemezte a meccset, aminek következtében a 63.percben előbb tőlünk Kertai, majd a 67. percben a vendégektől Katona mehetett idő előtt zuhanyozni piros lap miatt. A vendégek mindent egy lapra feltéve megpróbáltak egyenlíteni, ezáltal sokkal nagyobb területek nyíltak előttünk, de sajnos pontatlanságunk miatt ezt nem tudtuk kihasználni.

A 76. percben viszont nem érdemtelenül egyenlítettek a vendégek. Dániel elsőre még bravúrosan védett, de a kipattanóból középre passzolt labdát az üresen álló Csordás 5 méterről passzolta a kapunkba, 1-1.

Az utolsó 15 percben megpróbáltunk ritmust váltani, a 87. percben Balogh révén közel jártunk a gólhoz, de az utolsó pillanatban a vendégek mentettek. Úgy nézett ki, hogy nagy meglepetésre a vendégek elviszik az egyik pontot, de a 91. percben Miklósvári remek szögletét Aradi Csaba gyönyörűen fejelte a vendégek kapujába, és ezzel itthon tudtuk tartani a 3 pontot, 2-1.

A vendégektől azt kaptuk amit vártunk tőlük, fegyelmezetten, harcosan, szervezetten, és nagyon lelkesen játszottak, és a látottak alapján nem lett volna meglepő, ha ponttal távoznak.

Sajnos játékban messze elmaradtunk a valós tudásunktól. Főleg támadásban nem tudtunk a megszokott színvonalon teljesíteni. Ennek ellenére örülünk a győzelemnek, de tisztában vagyunk vele, hogy az elkövetkező fordulókban a vasárnapi teljesítménynél sokkal többet kell nyújtanunk, ha a hátralévő öt fordulóban eredményesek akarunk lenni.”

Iváncsa KSE – Hódmezővásárhelyi FC 2-1 (1-0)
Iváncsa, vezette: Kulcsár Katalin

Iváncsa: Dániel – Kovács D., Kertai, Aradi, Fekecs, Varga B., Szellák, Balogh L., Hujber (Balázsovics, 87.), Cseszneki (Miklósvári, 77.), Büki (Berényi, 68.). Vezetőedző: Domján Attila
Hódmezővásárhely: Krnács – Jankelic, Huszár (Tóth, 11.), Szabó, Bódai, Hrabovszki, Mezei (Darida, 90.), Katona, Vass, Csordás, Povászai.

Gól: Balogh (40.), Aradi (91.) illetve Csordás (76.)
Kiállítva: Kertai (63.) illetve Katona (67.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?