Otthonában páholta el a Főnixet a Mór!

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Fikarcnyi esélye sem volt a fehérváriaknak.

A Mór tudósítója így írt:

“A héten sokféle információt lehetett hallani a fehérvári együttes felől, de mi nem foglalkoztunk ezekkel tudtuk, hogy egy jó csapat otthonába látogatunk.

Az első két helyzet rögtön a hazaiak előtt adódott, először Kiss Máté lépett ki remek ütemben a kapujából, majd a Főnixes támadó rontott nagy helyzetben. Ezek után kezdtük átvenni a játék irányítását, ám a kissé szűkös pályamérettel barátkozni kellett egy ideig.

A 22. percben aztán Osgyán Máté meg tudta előzni emberét, így nagy terület nyílt előtte, majd keresztbe passzára Mayer Dávid érkezett tökéletes ütemben, megszereztük a vezetést, 0-1! A gól után is próbáltunk irányítani, egy szöglet után Handl Szabolcs fejjel veszélyeztetett, nem sokkal később Bognár Bence okos szabadrúgását védte a hazai kapus, illetve több alkalommal kerültünk a hazai tizenhatoson belülre, ám ott nem jártunk sikerrel.

A második félidőben is nyílt játék folyt, ellenfelünk próbált kiegyenlíteni, ám több alkalommal is lesre futottak, amit a játékvezetők helyesen ítéltek meg.
Negyed óra volt vissza a meccsből, amikor Adorján Gergő szerzett labdát a saját térfelünkön, majd saját maga iramodott meg, ezután Mayer Dávidot hozta helyzetbe, ő pedig okos gólpasszt adott Kosztolányi Bencének, aki az üres kapuba helyezett. Sakk-matt, 0-2!

A második gól után érezhetően megnyugodott a csapat és helyenként igen szép focit bemutatva őriztük az előnyt, sőt még egy gólt is tudtunk szerezni a lefújás előtt. Németh Kristóf harcosan szerzett labdát, majd végig kísérve a támadást, őt buktatták a büntetőterületen belül. A labda mögé Mayer Dávid állt, lövésén rajta volt Barsch Gábor, ám védeni nem tudott. 0-3! Támadónk egész szezonban jó formát mutat, már 17 gólos a bajnokságban.

A maradék időben még Kiss Máténak kellett észnél lenni, több bravúrt is bemutatott, így megőrizve kapuját immár sorozatban hatodik mérkőzés óta a kapott góltól!

Nagyszerű sikert értünk el egy jó csapat ellen, így várjuk a folytatást a héten immár a füves pályánkon fogadjuk a Baracs csapatát.”

Főnix – Mór 0-3 (0-1)
Székesfehérvár, Főnix Park. Vezette: Domak Ádám

Főnix: Barsch – Marsó, Totsche, Eckl, Kertész (Hanzli 60.), Imrik (Varga 74.), Hegedüs (Martin 67.), Dencinger, Ambrus, Willerding (Fodor 60.), Bognár.
Mór: Kiss – Szabó, Handl (Pataki 49.), Adorján, Bognár, Kosztolányi, Mayer, Ferencz, Tar (Németh 62.), Osgyán, Cseh (Petruska 46.)

Gól: Mayer (22., 86.), Kosztolányi (75.)

Forrás: Móri SE (Facebook)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?