5-öt kapott Szentlőrincen az Iváncsa

NB III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Domján Attila legénysége már a 4. percben hátrányba került.

Az Iváncsa részéről Bozai Attila így írt:

“A vasárnapi mérkőzésre Balázsovics, Bartha sérülés, Cseszneki öt sárga lap miatt nem utazott a csapattal, ráadásul ismét egy erős ellenféllel találkoztunk. A bajnokságot sokáig vezető, jelenleg a második helyet elfoglaló Szentlőrinc otthonába látogattunk.

A mérkőzés esélyese egyértelműen a hazai csapat volt, de bíztunk a pontszerzésben. A Szentlőrincnek 2 fordulóval a bajnokság vége előtt még volt matematikai esélye a bajnoki címre. Ennek megfelelően kezdték a mérkőzést, és Tihanyi révén már a 4. percben megszerezték a vezetést, 1-0. Továbbra is támadásban maradtak és a 20. percben már kettőre növelték az előnyüket, majd 10 perc múlva Hampuk büntetőjével már három gól volt a különbség, 3-0.

Tulajdonképpen fél óra alatt eldöntötték a mérkőzést. Csapatunk teljesítményéről mindent elmond, hogy az első kaput eltaláló lövésre 27 percet kellett várni, ekkor Szellák veszélyeztetett 16 méterről. Néhány perc múlva Balogh fejesét tolta ki a hazai kapus a felső sarokból, de úgy tűnt ezzel el is lőttük a puskaporunkat az első félidőben.

A félidő vége előtt Berényi és Miklósvári beállításával próbáltunk lendületet vinni csapatunk játékába és a szünetben megpróbáltuk felrázni a csapatot. A második félidőt aktívabban kezdtük és Berényi lábában volt a szépítés, de nagy helyzetben hibázott. Ellentétben velünk a hazaiak az első helyzetüket gólra váltották Hampuk révén, és ekkor már teljesen kilátástalanná vált a helyzetünk, 4-0.

Becsületből mentünk előre, voltak is lehetőségeink a szépítésre, de közben a hazaiak is veszélyeztettek, és a 83. percben egy kontra végén Tihanyi beállította a végeredményt, 5-0.

A hazai csapat a mérkőzés folyamán bizonyította, hogy nem véletlenül áll a tabella második helyén. Sokkal motiváltabban, koncentráltabban, gyorsabban, erőszakosabban futballozott. Teljesen megérdemelten nyert ilyen arányban is! Gratulálunk a Szentlőrincnek az ezüstéremhez!

Csapatunk a szezon leggyengébb teljesítményét nyújtotta. A bajnokság során korábban mutatott játékstílusunkból szinte semmit sem tudtunk megvillantani. Lassan, kényelmesen, kevés mozgással, tűz nélkül játszottunk, a párharcokat rendre elveszítettük, és ennek nem is lehetett más a vége, mint egy megalázó vereség!

Hétvégén az utolsó bajnokin, a már biztos dobogós, jó formában lévő Szegedet fogadjuk, és nagyon össze kell kapni magunkat, ha pontot vagy pontokat akarunk szerezni.”

Szentlőrinc SE – Iváncsa KSE 5-0 (3-0)
Szentlőrinc, vezette: Szommer Attila

Szenlőrinc: Hajagos – Németh, Nagy R., Bodó, Havas, Hampuk (Aszalós, 64.), Hleba (Fonyódi, 83.), Fenyvesi, Keresztes (Sili, 55.), Tihanyi, Harsányi. Vezetőedző: Turi Zsolt
Iváncsa: Ambrusics – Aradi, Kertai (Berényi, 40.), Fekecs, Varga B., Pribék, Szellák (Pratsler, 59.), Büki (Miklósvári, 40.), Madarász, Hujber, Balogh L. Vezetőedző: Domján Attila

Gólszerzők: Tihanyi (4. és 83.), Harsányi (18.), Hampuk (30. és 62.)

Forrás: Iváncsa KSE

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?