Biztos dobogós a Bodajk!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Herceghalom otthonában diadalmaskodtak Takácsék, amivel biztos érmesek.

A Bodajk tudósítója így írt:

“Vasárnap Budaörsön léptünk pályára, ahol ellenfelünk a Herceghalom csapata volt! Győzelem esetén bebiztosíthattuk a dobogót, ennek szellemében készültünk a mérkőzésre, de a bárkire veszélyes Herceghalom ellen természetesen nehéz mérkőzésre számítottunk! Azt már talán mondanom sem kell, hogy ismét 8! játékos nem volt bevethető és az időjárás sem javított a körülményeken, hiszen nagyon meleg volt, ráadásul a műfüves pálya megkétszerezte az ember hőérzetét.

Nehezen is indult számunkra a mérkőzés, nem találtuk a ritmust és a lendületesen kezdő hazai csapat többször a kapunk elé került, de vagy a védőink tisztáztak vagy kapusunk hárította a próbálkozásokat! Az első félidő második felében aztán kiegyenlítődött a játék képe , már előttünk is adódtak helyzetek, főleg az egész meccsen agilisan futballozó Prill oldalán többször a hazai védelem mögé tudtunk kerülni. Egy ilyen játékhelyzet után jutottunk szöglethez, amit Joó élesen tekert a rövidre és a nagyszerű ütemben érkező Kovács Tibor Dávid – művésznéven Raul – bólintott a kapuba.

Vezetéssel mentünk szünetre és a második félidő úgy kezdődött , ahogy az első abbamaradt, Joó Gergő szögletét Raul tanári módon bólintotta a kapuba! A hazai csapatnak így jobban ki kellett nyílnia, amivel nagy területek nyíltak előttünk. Gyorsan ki is tudtuk ezt használni , Molnár lépett ki a jobb szélen és hozta kihagyhatatlan helyzetbe Béliket, aki nem is hibázott. Ezzel az érdemi dolgok el is dőltek, bár a hazai csapat jött becsülettel, de csak egy kapufáig jutottak.

Magabiztos 3-0-ás győzelmet arattunk tehát, így bebiztosítva a harmadik helyet. Bár a dobogó második fokáért is még harcban vagyunk, de nagy reményeket nem fűzünk hozzá , hiszen a Vál az utolsó fordulóban aligha akad fent a nem túl acélos Pátka csapatán.”

Herceghalom – Bodajk 0-3 (0-1)
Budaörs, vezette: Nagy Károly

Herceghalom: Virág – Pintér, Veres (Pálffy 46.), Gál (Odrobina 46.), Pap, Novák, Göndöcs (Hajdú 55.), Langer, Kele, Gráfel, Toroczkai (Moravecz 55.). Vezetőedző: Urbán Zoltán
Bodajk: Csikesz – Orosz, Bregócs (Bélik 18.), Kovács J., Takács V., Prill, Molnár T., Füri, Kovács T. D., Kővári, Joó.

Gól: Kovács T. D. (40., 53.), Bélik (63.)

Forrás: Bodajk SE

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?