Vármegye hármas csapatot segített Tóth Balázs, az NB I-es Fehérvár FC csapatának kapusa

Magyar foci
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A csapat nemrég szétszéledt, most azonban újra összeállt.

A BAZ vármegyei harmad osztály Észak csoportjának tabelláját a Zubogy KSE vezeti. A gárda ugyanannyi pontot gyűjtött, mint a Trizsi SC, de jobb a gólkülönbsége, így kedvezőbb helyzetből várhatja a folytatást.

A település mindössze 650 lelket számlál. Korábban sosem volt még a községnek vármegye kettes csapata, most viszont komoly sansz mutatkozik arra, hogy feljusson az együttes a másodosztályba.

Érdekesség, hogy a 2017/2018-as idényben szétszéledt a csapat, ám 2021-ben újjászerveződött. Akkor azt a célt tűzték ki maguk elé a csapat tagjai, hogy érezzék jól magukat, függetlenül attól, hogy milyen eredményt érnek el.

Fehér Tibor, a csapat 34 esztendős elnöke elmondta a boon.hu számára, hogy eleinte csupán az volt a céljuk, hogy a szabályoknak megfelelően ki tudjanak állni elegen. Az elnök maga is rendelkezik játékengedéllyel, mi több, háromszor csereként pályára is lépett a pontvadászat során.

Összesen 26 fős a gárda kerete, így nem tud mindig mindenki pályára lépni. Ez azonban nem okoz gondot, mivel átlagosan 20-an szoktak ott lenni a meccseken, és abból sincs vita, ha valaki nem tud leülni még a kispadra sem.

Ilyenkor akiknek nem jut lehetőség, hogy beöltözzenek, a hazai mérkőzéseken besegítenek a főzésbe. Mindig az alapján dől el, hogy kit neveznek egy-egy meccsre, hogy ki lehet a leginkább a csapat hasznára.

Ősszel veretlen volt a Zubogy KSE, és ilyen eredménysort követően nem csoda, ha a csapatnál a bajnoki címről és a feljutásról ábrándoznak. A csapat új felszerelést is kapott, aminek a beszerzésében nem más, mint Tóth Balázs, a Fehérvár FC kapusa segített.

A borsodi csapat elnöke szerint korai volna még számolgatni. Az együttes először március 3-án fog pótolni egy korábbról elhalasztott mérkőzést, majd tavasszal néhány fordulót követően kiderül, hogy van-e a csapatnak valós esélye a feljutásra.

Tóth Balázs, aki Fehér Tibor sógora, egy garnitúra felszerelést adományozott a Zubogynak, amely mezt, nadrágot és sportszárat is tartalmaz. Ennek teljes értéke több százezer forint.

Nyitókép: illusztráció

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?