Kiderült, melyek a legsportszerűbb Fejér vármegyei csapatok

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Érdekes összefüggések fedezhetők fel a tabellán elért helyezések és a Fair Play rangsor között.

Az MLSZ Fejér Vármegyei Igazgatósága közzétette, mely csapatok voltak a legsportszerűbbek a 2023/2024-es pontvadászat őszi szezonja során.

A Vármegyei I. osztályban éppen az a három csapat áll a Fair Play rangsor legelőkelőbb helyein, akik a bajnokságban a legtöbb pontot gyűjtötték. A különbség annyi, hogy ezt a listát a nyékiek vezetik, a második ugyanúgy a bogárdi csapat, míg a fehérváriak e tekintetben a harmadikak.

Vármegye I. osztály felnőtt

1. Kápolnásnyék
2. Sárbogárd
3. MÁV Előre FC Főnix

Ugyancsak jól állnak az élcsapatok a Vármegye II. osztály Északi csoportjának sportszerűségi versenyében. Az élen a negyedik helyen tanyázó, dobogóra pályázó móriak találhatók. A második az ötödik helyen álló Szár, míg a tabella második helyén álló címvédő felcsútiak a harmadik helyen állnak ebben a versenyben.

Vármegyei II. osztály felnőtt Északi csoport

1. Mór II.
2. Szár
3. Puskás Akadémia III.

Délen is van élcsapat a legjobb háromban, igaz, csak egy. A Baracs a pontvadászatban második, a Fair Play rangsorban a harmadik. Az élen a sárosdiak állnak, akik a középmezőnyhöz tartoznak a bajnokságban, csakúgy, mint a sportszerűségi versenyben e pillanatban második Beloiannisz. 

Vármegyei II. osztály felnőtt Déli csoport

1. Sárosd II.
2. Beloiannisz
3. Baracs

A vármegye hármas csapatoknál nem túl sok élcsapat jeleskedik a Fair Play versenyben. A két csoportból egyedül a Nagylók áll jól ebben a tekintetben.

Vármegyei III. osztály felnőtt Északi csoport

1. Újbarok
2. Pusztavám
3. Söréd

Vármegyei III. osztály felnőtt Déli csoport

1. Kulcs
2. Nagylók
3. LMSK

A női csapatoknál a bajnokságot és a Fair Play versenyt is az Almásfüzitő vezeti. A Mór is azon a helyen áll a sportszerűségi versenyben, mint a pontvadászatban, azaz második. E tekintetben a Baracs a harmadik, amelyet a bajnokságban csak azért előz meg az Enying, mert jobb a gólkülönbsége.

Vármegyei női

1. Almásfűzitő
2. Mór
3. Baracs

Nyitókép: Unsplash

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?