Vármegye egyes csapat ellen kezdi a felkészülést a Fehérvár FC

Magyar foci
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Az NB I-es csapat most szombaton lép pályára a negyedosztályú gárda otthonában.

A Fehérvár FC megkezdte a felkészülést a 2024/2025-ös szezonra. Szombaton egy olyan ellenfél ellen fog pályára lépni, amely a hetvenes évek második felében az NB II-ben szerepelt.

Azóta sok víz lefolyt a Dunán. A Bábolna azóta főként a vármegyei bajnokságban szerepelt, néhány idény erejéig pedig az NB III-ban is megmérettette magát.

A Bábolna és a Fehérvár FC összecsapására 2024. június 29-én szombaton 17:00-kor kerül sor Bábolnán. Mindenki számára ingyenes a belépés a felkészülési mérkőzésre.

A fehérváriak egy különleges ünnepség miatt kaptak meghívást. A Bábolna idén ünnepli alapításának 100. évfordulóját.
A Komárom-Esztergom vármegyei csapat az előző idényben a 13 csapatos pontvadászat hatodik helyén zárt. A bábolnaiak keretének tagja az a Polgár Patrik, aki tagja volt a 2022/2023-as szezonban a fehérváriak U-19-es csapatának.

Nem ez az első alkalom, hogy Bábolnán lép pályára a fehérvári gárda. 1977. augusztus 11-én a Balaton Kupában a Tatabányával nézett farkasszemet a piros-kék csapat, a duplázó Tiber vezérletével 4-1-re győzött a fehérvári együttes. Szabó és Bucsa szerezte a gárda másik két találatát – írja a Fehérvár FC honlapja.

Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?