11 dolog, amiből kiderül, hogy te is egy kivénhedt focista vagy

Magyar foci
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Valld be: te is előbb vettél a gyereknek focicipőt, mint hogy megtanult volna járni.

1. Ha meglátsz az utcán valamit, ami jobb híján alkalmas lehet focilabdának, belerúgsz egyet. Lehet ez egy kavics, egy toboz vagy akár egy üres flakon.

2. Még nem tudott járni a gyereked, de te már vettél neki focicipőt. Természetesen stoplisat, a lakásba.

3. Két évesen focilabdát kapott a gyereked születésnapjára. Igaz, hogy a labda a térdéig ért, de te már azt tanítottad neki, hogyan kell belsővel passzolni.

4. Az egyik szekrényed fele rég nem használt focicipőkkel van tele. Egyiket sem lehet kidobni, hiába rúgtad őket rojtosra. Mindegyiknek külön története van: a kék Pumával lőtted az első gólodat az osztálymeccsen, a piros Adidasban verted az első gólodat a 16-oson kívül, az arany pedig egyszerűen csak olyan szép, hogy vétek volna a kukába hajítani.

5. Meccsnézés közben instrukciókat adsz a játékosoknak. Igen, akkor is, ha a TV-n keresztül nézed. “Passzolj már!” “Vállald el” “Csússz oda” – ilyen és ehhez hasonló mondatoktól zeng a ház, amikor a kedvenc csapatod játszik.

6. Amikor felvetődött, hogy a gyerek milyen sportot válasszon, vagy milyen szakkörre járjon, te nagyvonalúan azt mondtad: “amilyenre szeretne”. Természetesen kizárólag fociedzésre vagy hajlandó vinni, a többire “menjen egyedül”, ha annyira érdekli.

7. Amikor kiejted a telefonod a kezedből, automatikusan nem kézzel kapsz utána, hanem lábbal próbálod meg levenni. Igazából ez minden tárgyra igaz, a konyhában ezért nem szívesen téblábolsz, ha a zöldségek felszeleteléséről van szó.

8. Ha szerda este felcsendül a Bajnokok Ligája himnusza, felpattansz a foteledből, a szívedre teszed a kezed, majd teli torokból énekelni kezded. Amikor a szomszéd átkopog, nem zavartatod magad, hiszen biztos vagy abban, hogy neki sem lehet fontosabb dolga, mint megnézni élőben a Marseille – Sahtar Doneck csoportmérkőzést.

9. Biztos vagy benne, hogy jobb taktikát eszelnél ki a Barcelonának vagy a Manchester Unitednek, mint Xavi vagy Erik ten Hag. Eleve jobban alakítottad volna ki a játékoskeretüket. Abból a pénzből te sokkal jobb eredményeket érnél el.

10. Mindegyik szomszédod teljes nevét nem tudod, de az Aranycsapat tagjait poszt szerint bármikor fel tudod sorolni, akár álmodból felkeltve is. Arra is emlékszel, hogy kik léptek pályára, amikor 3-3-ra megvertük a portugálokat a 2016-os eb-n.

11. Képes vagy úgy üvegből inni, hogy nem ér hozzá a szád, mégsem cseppen egy csöpp sem a pólódra.

Nyitókép: Pixabay

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?