Döbbenet: Egy csapatban rúghatja a bőrt Huszti, Juhász, Feczesin és Nikolics, nem is akármelyikben

Budapest
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Már a tavasszal sor kerülhet az egykori válogatott játékosok nagy visszatérésére.

Meglepő hír látott napvilágot. A válogatott egykori meghatározó játékosai a BLSZ I-ben, azaz a budapesti első osztályban rúghatják együtt a bőrt.

A pestifoci.hu információi szerint az Unione FC-ben futballozhat a tavaszi szezonban Huszti Szabolcs, Juhász Roland, Feczesin Róbert és Nikolics Nemanja.

A 40 esztendős Huszti Szabolcs utoljára a MOL Fehérvár színeiben szerepelt az NB I-ben, majd 2020-ban akasztotta szögre a stoplist. Ezt követően edzősködött Debrecenben és a MOL Fehérvárnál is. A válogatott mezét 51 alkalommal ölthette magára, 7 gólt szerzett a nemzeti együttesben.

A 40 éves Juhász Roland szintén a fehérvári csapatból vonult vissza, ugyancsak 2020-ban. Később sportigazgatóként tevékenykedett a Fehérvár FC-nél, ám 2023 őszén lemondott. 95 válogatottság fűződik a nevéhez, valamint hat gól.

A 37 éves Feczesin Róbert utoljára a Vasas színeiben játszott a 2022/2023-as idényben. Ősszel nem volt csapata a 12 válogatottságig és 4 gólig jutó támadónak.

A 36 esztendős Nikolics Nemanja ugyancsak visszavonulhatott volna a Fehérvár csapatától, ám miután nem hosszabbították meg 2022-ben lejáró szerződését, megpróbálkozott még egy külföldi kalanddal. A Pendikspor és az AÉK Lárnakasz színeiben futballozott, majd 2023-ban befejezte pályafutását. A csatár 43 válogatott mérkőzésen 8 gólt szerzett.

A lap úgy tudja, hogy Feczesin már alá is írt új csapatához. A három, korábban visszavonult játékos érkezése szintén kilátásban van.

Az Unione színeiben futballozik egyébként többek között Czvitkovics Péter és Kulcsár Tamás is. Az előző szezonban bajnokként végző csapat az NB III-as indulást nem vállalta, most pedig a táblázat ötödik helyén áll.

Nyitókép: Pixabay

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?