Zsilovics duplájával mentett pontot a Seregélyes

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Seregélyes támadója két szépségdíjas gólt lőtt az LMSK hálójába.

Az LMSK tudósítója így fogalmazott:

“Nem számítottunk könnyű mérkőzésre a Seregélyes otthonában, így nem ért váratlanul minket hogy a házigazda egyből nekünk esett. Az első negyedórában mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek, de gól nem született. A 24. percben aztán mi szereztük meg a vezetést, miután Horváth egy szép indítás után iramodhatott meg és nem hibázott.

A bekapott gól nem fogta meg a Seregélyest, mindkét gárda nagy elánnal támadott, izgalmas párharcokat láthattak a kilátogató nézők. Az egyik ütközetnél Balla és egy hazai játékos szerencsétlen sérülést szenvedett, így kényszerű cserét kellett végrehajtani mindkét csapatnak. Innen is jobbulást kívánunk mindkét játékosnak! Az első félidőben több találat nem esett, így egygólos előnnyel mentünk a szünetre.

A második játékrészben sem változott a játék képe. A házigazda az egyenlítésért, mi a második találatért támadtunk. A 65. percben Bagót buktatta a hazaiak hálóőre, így büntetőhöz jutottunk, melyet Sütő értékesített, 0-2. Csapatunk ebben a szezonban már bizonyította, hogy a kétgólos előny számunkra inkább átok mint áldás. Ez ismét igazolta magát, mert ezután képtelenek voltunk a kapuba találni hiába voltak meg a lehetőségeink.

Vendéglátóink viszont úgy gondolták ha mi nem, majd ők megteszik. A 73. minutumban egy jól eltalált lövéssel Zsilovics révén szépíteni tudtak, 1-2, majd az utolsó percben mintha ennek a gólnak az ismétlését láttuk volna. Kiegyenlített a Seregélyes. Ugyanaz a játékos, ugyanonnan, ugyanúgy, ugyanoda a hosszú felsőbe, 2-2.

Zsilovics Dávid a labda mögött
Zsilovics Dávid a labda mögött

A történelem tehát megismételte magát, mivel az előző szezon meccsforgatókönyve ennek a mérkőzésnek volt az ikertestvére. Bosszantó így pontokat otthagyni, de talán igazságot szolgáltatott a sors. A hazaiak mindent megtettek és nem adták fel, mi viszont nem tudtunk kellően koncentrálni a végéig. Izgalmas, küzdelmes, ugyanakkor sportszerű mérkőzésen vagyunk túl. Az egy pontra mindenképpen rászolgált csapatunk.”

Seregélyes – LMSK 2–2 (0–1)
Seregélyes, vezette: Szabó János

Seregélyes: Závotka – Miklós, Helbig A. (Helbig N.), Princz, Szurovcsják L. (Kovács N.), Rapai, Zsilovics, Benczik Cs., Penzer (Deák), Druzsin, Ihász (Kű).
LMSK: Kovács Z. – Mátyás, Sütő, Horváth A., Mocher, Szipőcs, Balla B. (Virág), László (Doma), Lázár, Bagó, Nyikos.

Gól: Zsilovics (73., 90.) illetve: Horváth A. (24.), Sütő (65.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?