XVI. Carissa Kupa “Határokon Túl”

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

2018 januárjában immáron tizenhatodik alkalommal kerül megrendezésre az ország egyik legrangosabb kispályás labdarúgó tornája, a Carissa Kupa.

Megkezdődött a jelentkezés a XVI. Carissa Kupára! A nemzetközi labdarúgó torna jeligéje “Határokon túl”. A szervezők már a legutóbbi torna után is arról nyilatkoztak, hogy szeretnék nemzetközi szintre emelni 
a Carissa Kupát, így a januári eseményen várhatóan minden eddiginél több határon túli csapat vehet részt.

A tornára hagyományosan a Dunaújváros Sportcsarnokban kerül sor. A háromnapos rendezvényt 2018. január 19-20-21. között bonyolítják le. Az esemény központi témája:

  • Sport
  • Élmény
  • Közösség
  • Jótékonyság
  • Határtalanság

A nevezés a carissacup.hu weboldalon lehetséges egy egyszerű űrlap kitöltésével. Akik már 2017. december 20-áig befizetik a nevezési díjat, azoknak 30.000 forintot kell csapatonként átutalnia, akik 2018. január 2-áig teszik ezt meg, azoknak 35.000 forintot kell utalniuk. A nevezés véglegesítése a befizetési díj átutalásával történik meg. A regisztráció menetével kapcsolatban további részletek a XVI. Carissa Kupa regisztrációs oldalán találhatók.

Carissa Kupa 2018

A FociDrukker.com a Carissa Kupa médiatámogatójaként 2018 januárjában is jelentkezik friss eredményekkel, tudósításokkal, melyet a FociDrukker Facebook oldalán is nyomon követhetnek a rajongók.

Bízunk benne, hogy hamarosan hasonló megoldásokkal, gólokkal örvendeztetik meg a játékosok a kilátogató, vagy a Carissa Kupát az interneten keresztül nyomon követő szurkolókat.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?