Vukmir győzelemmel debütált a Bicske élén! FOTÓK!

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Remekül debütált Vukmir vezetőedzőként, és győzelemre vezette csapatát a Martonvásár ellen. Móri duplázni tudott.

A Bicske tudósítója így fogalmazott:

“Korábbi Fradi-labdarúgók csapatai csaptak össze vasárnap késő délután a bicskei pályán. A felnőtt edzőként most debütáló hazai Dragan Vukmir 2002-2005 között 93 alkalommal, a vendégeket régóta irányító Patkós Csaba pedig 1990-1992 között 22-szer ölthette magára a zöld-fehér mezt. Évek óta kemény csatákat vív a két gárda, általában szoros végeredménnyel, nem egyszer döntetlennel (2017 őszén 1-1 arányban) zárva. A BTC a létfontosságú 3 pont megszerzésének reményében kezdett a Milinte 7 – Solt 6, Sötét 6, Burucz 6, Facskó 7 – Harangozó 6, Molnár 7 – Godslove 5, Móri 8, Peinlich 7 – Dombai 7 összetételben, míg csereként Tornyai 5 (46.p. Godslove helyett), Németh 4 (57.p. Dombai helyett), Máj 0 (77.p. Németh helyett) és Cserkuti 0 (87.p. Móri helyett) kapott lehetőséget. A vendégeknél kezdett az a Molnár Attila, aki ősszel még bicskei színekben kergette a labdát.

A B-közép (Bicske Tigers) ezúttal is kitett magáért, az első perctől kezdve hajtotta-űzte kedvenceit új törzshelyén, a nyugati lelátón, nem messze a vendég kispadtól. Az osztályban ritkán látható, jó iramú mérkőzést láthattak 94 percen át a nézők. A 27. percben Peinlich beadását Dombai 3 méterről fejelte ajtó-ablak helyzetben mellé. 4 perccel később már megszerezte a vezetést a Bicske! A martoni védők nem tudtak felszabadítani és végül Móriról jutott a hosszú alsó sarokba a labda (1-0). Kiadós jégeső kíséretében az első játékrészben már nem változott az eredmény. Az 56. percben Móri vezette keresztbe a labdát a vendégtérfélen és 24 méterről iszonyatos bombát eresztett meg a léc alá a kissé kint álló kapus felett (2-0). Morci felszabadultan csúszott térden az ünneplő kispad elé!

Úgy tűnt, hogy eldőlt a találkozó, azonban a váratlan fordulat a 66. percben következett, amikor Solt lökte ki emberét a labda alól egy beívelésnél, tizenegyes! Magyar Balázs jól helyezett a jobb sarokba, de Milinte még így is kis híján elcsípte a pettyest (2-1). Pár perccel később a nagy formában játszó Mórit buktatták a tizenhatoson belül, ez is büntető! A jó pár pazar büntetőn túl lévő Sötét állt a labda mögé, azonban ezúttal lövése a felső lécen csattant. Izgalmas hajrá következett, a bicskeiek ereje fogytán volt, azonban a védelem állta a sarat a mindent egy lapra feltevő Martonvásár ellen, így Wittner József játékvezető 94. perces sípszava után a vendéglátók örülhettek a 3 pontnak a 7 sárga lapot hozó mérkőzésen. Folytatás jövő vasárnap 17.00 órakor a Mezőfalva ellen, amit az M4 Sport Televízió online is közvetít Horti Gábor tolmácsolásában. Ritka izgalmas bajnoki finis várható, hiszen még 5 csapat (Gárdony, Mór, Ikarus, Bicske, Ercsi) is odaérhet a dobogó legfelső fokára.

Technikai okok miatt az elmúlt heti BTC-Móri SE avató mérkőzésről nem készült tudósítás, azonban a statisztikusok kedvéért közöljük lapunk osztályzatait. Milinte 8 – Solt 5, Sötét 5, Máj 5, Facskó 4 – Burucz 4, Molnár 6 – Katona 5, Móri 5, Godslove 4 – Németh 4. Cserék: Tornyai 4 (46.p. Katona helyett), Dombai 4 (46.p. Németh helyett), Köntös 5 (60.p. Facskó helyett), Harangozó 5 (60.p. Móri helyett) és Peinlich 0 (71.p. Godslove helyett).”

Bicske - Martonvásár

kép 1 / 7

Bicske – Martonvásár 2-1 (1-0)
Bicske, vezette: Wittner József

Bicske: Milinte – Sötét, Facskó, Godslove (Tornyai 46.), Dombai (57.), Peinlich, Solt, Molnár, Burucz, Harangozó, Móri (Cserkuti 87.). Vezetőedző: Dragan Vukmir
Martonvásár: Végh, Hernádi, Vörös, RAdics, Sinan, Kanyó, Magyar, Molnár A., Szilágyi (Madaras 84.), Cservenka, Endrefalvi (Cziklin 65.). Vezetőedző: Patkós Csaba

Gól: Móri (30., 56.) illetve: Magyar (66.)

Forrás: 2060.blog.hu
Fotók: Komjáthy Bence, Bódog Flóra, Kiss Csaba

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?