Kondreska jött, látott, döntött!

Fejér megye, Fejér Megye I

A hajrára csereként beállt Kondreska döntötte el az Ercsi-Lajoskomárom mérkőzést. Az Ercsi akár még bajnok is lehet az év végén.

Az Ercsi tudósítója így fogalmazott:

“Tudtuk nehéz mérkőzés lesz, és ez be is bizonyosodott, hiszen a Lajoskomárom masszív csapat benyomását kelltete. Végig az Ercsinél volt többet a labda, sok helyzetet alakított ki, de azokat ki is hagyta. Rengeteg esetben, különösen a második félidőben többször is a Lajoskomárom kapusa, Boldog Zoltán mentette a csapatát góltol. Ha Boldog nem védett volna ilyen jól, hatalmas vereséget kaphatott volna a Lajoskomárom.

Amikor már a Lajosmárom elhitte, hogy ponttal távozik, akkor érkezett Kondreska! Ivacs baloldalról adott középre, Kondreska ballal a jobb alsó sarokba lőtte a győztes gólt. Sajnos a mérkőzés 16. percében egy vétlen szituációban Rapai jobb térde súlyosan sérült – leragadt a lába és keresztszalag szakadást szenvedett – és hónapokra harcképtelen lett. Mielőbbi gyógyulást kívánunk a csapatkapitánynak.”

Ercsi – Lajoskomárom 1-0 (1-0)
Ercsi, vezette: Magyar János

Ercsi: Schön – Bognár (Kondreska 65.), Jerzsabek (Hosszú P. 73.), Mónus, Pintér (Lak 84.), Rapai (Gróf 18.), Ivacs, Kovács P. (Rebők I. 70.), Juhász, Szalánczi, Kővári. Vezetőedző: Gróf András
Lajoskomárom: Boldog – Falvai, Nyitrai (Vései 61.), Vida, Fodor, Borbás (Nyári 70.), Kókány, Gergő, Czéhmeiszter, Hushegyi, Kövecses. Vezetőedző: Miskovicz Bálint

Gól: Kondreska (86.)

Fotó: Facebook

Vélemény, hozzászólás?