Veszélyben a Magyaralmás bajnoki címe: Pontokat vonhatnak le a megye hármas listavezetőtől

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Lehet, hogy a zöldasztalnál bukja el az aranyérmet a magyaralmási csapat?

A Megyei U-19-es bajnokság Nyugati csoportjának 18. fordulójában, azaz a legutóbbi szombaton 10:00-kor fogadta volna a Magyaralmás ifi csapata a Pákozd együttesét. A hazai csapat azonban nem jelent meg a találkozón.

A Versenybizottság a Pákozdnak jóváírta a 3 pontot 3-0-ás gólkülönbséggel. A Magyaralmás U-19-es csapatától levontak három büntetőpontot. Az együttes ugyanis másodjára nem állt ki bajnoki mérkőzésre.

A Magyaralmás U-19-es csapata ellen fegyelmi eljárás indult. Ha harmadszor is megtörténik az, hogy a magyaralmási ifi nem áll ki egy bajnoki találkozóra, akkor már a felnőtt csapattól fognak pontokat levonni. Nem is keveset, szám szerint hármat.

A Megye III-as Észak Felnőtt csoportot jelenleg a Magyaralmás vezeti, amely 20 mérkőzésen 17-szer nyert és 51 pontot szerzett. Az azonos pontszámmal rendelkező tordasi csapatot több győzelmének köszönhetően előzi meg az almási együttes.

A csoportban a vesztett pontok tekintetében egyébként a móriak állnak a legjobban. A piros-feketék 19 meccsen 49 pontot szereztek.

A bajnoki címre tehát e pillanatban a móriak tűnnek a legesélyesebbnek, amely már csak az Iszkaszentgyörggyel és a Tordas II.-vel fog játszani rangadót. A móriak még kedvezőbb helyzetbe kerülhetnek, ha a magyaralmásiaktól pontokat vonnak le.

A Megye III. Észak Felnőtt csoport állása:

Nyitókép: Magyaralmás SE

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?