Megye III: A Magyaralmás és a Tordas II. is hat gólig jutott

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A forduló meglepetése Kulcson született, ahol a helyi csapat a korábbi bajnokesélyest páholta el.

Megyei III. osztály Észak Felnőtt 20. forduló

A listavezető Magyaralmás az alsóházi Vértesacsát fogadta vasárnap. Az almásiak magabiztosan gyűjtötték be a három pontot, Krajcsovics Péter két góllal járult hozzá csapata sikeréhez. A tordasiak ezúttal is gólérzékenynek bizonyultak, Farkas Zsolt mesterhármast szerzett Újbarokon. Nyertek a móriak is, a piros-feketék a kajászói katlanban zsebelték be a három egységet. Ez volt a kajászóiak első veresége hazai pályán szeptember óta.

Az üldözők közül az Iszkaszentgyörgy, a Gyúró és a Dinnyés is győzni tudott, így mindannyian megléptek a Kajászótól néhány ponttal.

2023. 04. 16. 16:30
Dinnyés – Baracska 3-1
Söréd-Bodajk II. – Gyúró 2-5
Kajászó – Mór II. 0-4
Csókakő – Iszkaszentgyörgy 2-4
Pázmánd – Csákberény 5-0
Magyaralmás – Vértesacsa 6-1
Újbarok – Tordas II. 1-6

Megyei III. osztály Dél Felnőtt 20. forduló

Szombaton Besnyőn a gólfesztivál elmaradt, ám a három pontot így is megszerezte az éllovas, ezzel megerősítve helyét az élen.

Vasárnap a második Szabadegyháza-Sárosd II. a duplázó Várnai Ádám vezérletével magabiztosan verte a Nagylók együttesét, amely erejéből csupán a szépítésre futotta ezen a játéknapon. Az Alap hatpontos rangadót nyert a Ráckeresztúr ellen, így pontszámban beérte a harmadik nagylókiakat. A Cece hátrányból nyert hazai pályán a Kőszárhegy ellen, Szalai Bálint duplázott a találkozón. A Kulcs okozta a forduló meglepetését, hiszen legyőzte a dobogóra hajtó Rácalmás együttesét. A kulcsiak az utolsó 20 percben emberhátrányban futballoztak, amit ki is használt a Rácalmás, ám 10 emberrel is be tudta vinni a győztes gólt a kulcsi alakulat.

2023. 04. 15. 16:30
Besnyő – Lajoskomárom II. 2-0

2023. 04. 16. 16:30
Kulcs – Rácalmás 2-1
Cece – Kőszárhegy 4-2
Szabadegyháza-Sárosd II. – Nagylók 5-1
Alap – Ráckeresztúr 2-0
Dég – Sárszentágota 3-4

Nyitókép: Magyaralmás SE

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?