Vármegyei meccsajánló: Összecsap a Mór és a Tordas, rangadót játszik a Baracska

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A legizgalmasabb mérkőzések szombaton lesznek ezen a hétvégén, de vasárnapra is jut rangadó.

Vármegyei I. osztály Felnőtt 17. forduló

Szombaton rendezik a vármegyei első osztályban a forduló rangadóját, méghozzá Móron. Az ötödik helyen álló helyi csapat a harmadik helyen tanyázó Tordas gárdáját fogadja. Amennyiben hazai siker születik, a két csapat helyet cserélhet a táblázaton. Ősszel szoros meccsen a tordasiak nyertek, most egy hajszállal a piros-feketék az esélyesebbek.

Ugyanezen a napon első tavaszi mérkőzését játssza a Sárosd, mégpedig Seregélyesen a Martonvásár ellen. A sárosdi szurkolók bizakodva várhatják az összecsapást, hiszen kedvenceik masszív favoritként léphetnek pályára.

Vasárnap a sereghajtó bodajkiaknak a Kápolnásnyék csapata ellen kellene helyt állni. Csekély esély van arra, hogy ezen a találkozón meglepetés szülessen, többgólos nyéki sikerre lehet számítani.
A Maroshegy megszerezheti első tavaszi győzelmét, ha a papírformának megfelelően legyőzi hazai környezetben a Mány-Bicske II. csapatát. A két csapat közül a mányiak kezdtek jobban, igaz, az alsóházi együttes a sereghajtó Bodajk ellen is csak egy góllal tudott nyerni.

A Csór és a Lajoskomárom csörtéjének kimenetele szinte megjósolhatatlan. Egyik csapat sem szerzett gólt a nyitófordulóban, kérdés, most megtörik-e a jég.

Az éllovas Főnix az Enying otthonában fog vendégeskedni. Elvileg csak az lehet a kérdés, hogy hány góllal fognak nyerni a fehérváriak.
Az alsóház egyik legjobb csapata, a Mezőfalva az élmezőnyt üldöző Ercsit fogadja. Sok múlhat mindkét klub számára ezen a találkozón, hiszen aki nyer, az stabilizálhatja helyét a táblázaton, aki viszont veszít, az könnyen pozíciót veszíthet.

2024. március 2. szombat 14:30
Mór – Tordas
Sárosd – Martonvásár

2024. március 3. vasárnap 14:30
Bodajk – Kápolnásnyék
Maroshegy – Mány-Bicske II.
Csór – Lajoskomárom
Enying – MÁV Előre FC Főnix
Mezőfalva – Ercsi

A tabella állása:
1. MÁV Előre FC Főnix 41p
2. Sárbogárd 32p
3. Tordas 30p
4. Kápolnásnyék 29p
5. Mór 27p
6. Ercsi Kinizsi 24p
7. Maroshegy 23p
8. Sárosd 23p
9. Lajoskomárom 19p
10. Mezőfalva 16p
11. Mány-Bicske II. 15p
12. Martonvásár 12p
13. Csór 11p
14. Enying 8p
15. Bodajk 5p

Vármegyei III. osztály Észak Felnőtt 17. forduló

E csoportban csak egyetlen mérkőzés lesz szombaton. A Baracska szokás szerint a hétvége első napján fogadja aktuális ellenfelét, a tordasi együttest. Rangadó lesz a javából, a hazai pálya előnye, valamint az, hogy a baracskaiak ősszel is megnyerték ezt a párosítást, mindenképpen Vidáék mellett szól.

Vasárnap az éllovas Velence gólparádét rendezhet a Kajászó otthonában. A kajászóiak a dinnyésiek ellen is esélytelenek voltak a nyitófordlóban, most is csak a tisztes helytállás lehet a céljuk.
Rangadót rendeznek Pázmándon, ahol két ősi ellenség, a helyi csapat és a Dinnyés csap össze. A dinnyésiek most több góllal is nyerhetnek ott, ahol a közelmúltban fájdalmas mérkőzésen bukták el az aranyérmet.

A második helyen álló Iszkaszentgyörgynek mindenképpen nyernie kell a Csókakő otthonában, ha tartani akarja a lépést a Velencével és meg akarja őrizni aktuális pozícióját. Az esélyek egyértelműen az iszkaiak mellett szólnak.

A nyolcadik Pusztavám a hetedik Ráckeresztúr együttesét fogadja. Klasszikus hatpontos mérkőzés lesz, megjósolhatatlan végkimenetellel.
Az élmezőnyt üldöző nyékiek az Újbarok alakulatát látják vendégül. Alighanem hazai siker fog születni, kérdés, hogy mennyire tudják próbára tenni az újbaroki labdarúgók a második számú nyéki együttest, mivel ősszel ez nem igazán sikerült.

2024. március 2. szombat 14:30
Baracska – Tordas-Gyúró Egyetértés

2024. március 3. vasárnap 14:30
Kajászó – Velence TSE
Pázmánd – Dinnyés
Csókakő – Iszkaszentgyörgy
Pusztavám – Ráckeresztúr
Kápolnásnyék II. – Újbarok

A tabella állása:
1. Velence TSE 34p
2. Iszkaszentgyörgy 27p
3. Baracska 26p
4. Dinnyés 22p
5. Kápolnásnyék II. 21p
6. Tordas-Gyúró Egyetértés 21p
7. MPF-Ráckeresztúr 21p
8. Pusztavám 17p
9. Pázmánd 16p
10. Kajászó 9p
11. Újbarok 7p
12. Söréd 5p
13. Csókakő 4p

Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?