Vármegye válogatott: A Főnix 5, a Bogárd 4 játékost ad, de a másodosztályból is meghívtak egy labdarúgót

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Lapunk kiderítette, hol rendezik meg a vármegye válogatottak tornáját, sőt, az edzés időpontja és helyszíne is ismert.

Mint ahogyan arról korábban már írtunk, 2023. december 2-3-án, szombaton és vasárnap vármegye válogatottak tornáján vesznek részt Fejér vármegye legjobbjai. Érdekesség, hogy december 2-ára ki van írva egy vármegye egyes bajnoki mérkőzés.

Aznap rendezik ugyanis a 12. fordulóból elmaradt Csór-Sárosd bajnokit. A két csapatból azonban egyetlen játékost sem hívtak be a vármegye válogatottba.

Az egyik kapus Cseresnyés Alex lesz Tordasról. A másik hálóőr a MÁV Előre FC Főnix játékosa, Nideczki Raoul Luca.

A Főnixtől négy mezőnyjátékos kapott meghívót. Bolla Barnabás, Jófejű Sándor Balázs, Andróczi Krisztofer Alex és Rubos Barnabás.

A lista annyiból kissé meglepő, hogy a 19 éves Rubos Barnabás nem számít alapembernek a Főnixnél. Eddig ugyan 13 bajnokin jutott szóhoz, de csak 4 alkalommal volt kezdő, 9-szer csereként lépett pályára.

Az ugyancsak 19 esztendős Jófejű Sándor Balázs sem volt mindig a Főnix kezdőcsapatának tagja. 8 bajnokin volt ott a pályán a kezdő sípszótól, de 5-ször csak csereként számítottak rá.

Andróczi Krisztofer Alex statisztikája is hasonló. A 25 éves labdarúgó 9 bajnokin kezdett, 4 alkalommal csereként bizonyíthatott.

Bolla Barnabás viszont abszolút alapember a fehérváriaknál. A 21 éves tehetség mind a 13 bajnokin, sőt, a két kupameccsen is kezdő volt.

Sok játékost ad a Sárbogárd is. Onnan Joó Gergőt, Mayer Dávidot, Horváth Ádámot és Luczek Rolandot válogatták be.

Enying csapata két játékossal képviselteti magát. Nyikos Martin és Csepregi Imre Bence lesz ott a minitornán.

Maroshegyről is két labdarúgót válogattak be. Ferencz Bálint mellett Kecskés Ádám kapott meghívót.

Tordas a kapuson felül két mezőnyjátékost ad a válogatottnak. Horváth Benett és Hernádi Ádám Attila lesz ott a december elején megrendezésre kerülő tornán.

A vármegye legjobbjai közé egy játékost hívtak meg az Ercsi Kinizsi csapatából. Ő nem más, mint Kun Bálint.

Kápolnásnyékről két játékost hívtak meg. Kharboutli Noor Dániel mellett Kiss Árpád részesült ebben a megtiszteltetésbe.

Lajoskomárom két labdarúgót ad a vármegye válogatottba. Szontagh Levente Ferenc és Pákozdi Tamás érdemelte ki a meghívót.

Érdekesség, hogy egy futballistát a vármegye kettőből is behívtak. Ő a Pátka játékosa, a korábban Kápolnásnyéken futballozó Ódor Dániel.

A tornán Fejér vármegye válogatottja mellett Baranya, Budapest, Somogy és Tolna vármegye legjobbjai fognak részt venni. A minitorna helyszíne 1181 Budapest, Thököly út 5., Deák Ferenc “Bamba” Sporttelep.

Fejér vármegye válogatottja edzést fog tartani a torna előtt. Erre 2023. november 29-én szerdán kerül sor.

Kiderült, hogy az edzés a Főnix Parkban lesz Székesfehérváron, a Sóstói utca 1. szám alatt. A szövetségi edzők Pavlik József (MÁV Előre FC Főnix) és Pajor László (Sárbogárd).

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?