Vármegye III: Szombaton Rácalmáson, vasárnap Ráckeresztúron és Kislángon lesz rangadó

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Nem lesz hiány izgalmas mérkőzésekből a vármegyei harmadosztályban ezen a hétvégén.

Vármegyei III. osztály Észak Felnőtt 11. forduló

Szombaton a Baracska két pontra megközelítheti a Velencét, ha a várakozásoknak megfelelően legyűri a Csókakő együttesét. A csókakőiek eddig még pontot sem szereztek, meglepő volna, ha most érne véget rossz szériájuk.

Vasárnap a nyékiek a Pázmánddal játszanak hatpontos rangadót. Ha a nyékiek élnek a hazai pálya előnyével, tovább üldözhetik az élmezőnyt, ám ha botlanak, alaposan leszakadhatnak.

A Ráckeresztúr és a Dinnyés rangadójának hasonló tétje van. A két csapat közül csak az egyik tarthatja a lépést a legjobbakkal, erre a jobb formában lévő dinnyésieknek van nagyobb sansza.

A Söréd és a Velence ütközetén csak az lehet a kérdés, hány góllal nyernek majd a tópartiak. Zsinórban hetedszer nyerhet az éllovas, ha nem borul a papírforma.

A Tordas-Gyúró Egyetértés és a Vértesacsa csörtéje várhatóan hazai sikerrel fog véget érni. A vendéglátó ott van a középmezőny legjobbjai között, az acsaiak viszont négy meccse nyeretlenek.

Az Újbarok a Kajászó együttesét fogadja. Bár az Újbarok győzelemmel hangolt, míg a kajászóiak három meccse nem tudtak nyerni, mégis a vendégek győzelmére van nagyobb sansz ezen az összecsapáson.

2023. október 28. szombat 14:30
Baracska – Csókakő

2023. október 29. vasárnap 13:30
Kápolnásnyék II. – Pázmánd
Ráckeresztúr – Dinnyés
Söréd – Velence
Tordas-Gyúró Egyetértés – Vértesacsa
Újbarok – Kajászó

A tabella állása:

 1. Velence 25p
 2. Iszkaszentgyörgy 20p
 3. Baracska 20p
 4. Kápolnásnyék II. 15p
 5. Dinnyés 15p
 6. Ráckeresztúr 14p
 7. Tordas-Gyúró Egyetértés 14p
 8. Pusztavám 14p
 9. Pázmánd 12p
 10. Kajászó 8p
 11. Újbarok 6p
 12. Vértesacsa 3p
 13. Söréd 2p
 14. Csókakő 0p

Vármegyei III. osztály Dél Felnőtt 9. forduló

A lajoskomáromi csapat kisebb hullámvölgybe került, ám ebből már szombaton kilábalhat. A harmadik helyezett ugyanis a sereghajtó, eddig nyeretlen Szabadegyházát fogadja.

Ezzel párhuzamosan Rácalmásra látogat a dobogóra pályázó Nagylók. A rácalmásiak otthon eddig minden mérkőzésüket megnyerték, mégis a nagylókiak a találkozó esélyesei.

Vasárnap csúcsderbi lesz Kislángon: a még mindig hibátlan mérleggel rendelkező helyi csapat a második helyezett Kőszárhegy együttesét fogadja. Potyondi Dániel csapata eddig idegenbeli mérkőzései 75%-át megnyerte, így igazi ki-ki meccsre van kilátás. Ha valamikor, most véget érhet a kislángiak hihetetlen szériája.

A kétarcú Vajta az ugyancsak kétarcú Lepsény együttesét fogadja. Az LMSK a legutóbbi két meccsén 9 gólt rúgott és egyet sem kapott, ám meglepő volna, ha most is kapott gól nélkül tudnának nyerni.

A remek formában lévő Cece újabb győzelemre készül, ezúttal a Kulcs együttese ellen. Ez lehet a ceceiek zsinórbeli negyedik sikere.

A Tác-Csősz otthon rendre nyer, idegenben pedig rendre kikap. Most otthon játszanak majd a táciak az Alap ellen, így ha folytatódik a sorminta, akkor hazai siker születik. Az Alap nincs jó passzban, a legutóbbi három mérkőzésén pontot sem szerzett, így erre minden esély meg is van.

A Sárszentágota valamelyik élcsapattal szemben faraghat a hátrányán, ha a papírformának megfelelően legyőzi a Dég együttesét. Ha nem történik meglepetés, több góllal is nyerhetnek az ágotaiak.

2023. október 28. szombat 14:30
Lajoskomárom II. – Szabadegyháza
Rácalmás – Nagylók

2023. október 29. vasárnap 13:30
Kisláng – Kőszárhegy
Vajta – LMSK
Cece – Kulcs
Tác-Csősz – Alap
Sárszentágota – Dég

A tabella állása:

 1. Kisláng 24p
 2. Kőszárhegy 18p
 3. Lajoskomárom II. 18p
 4. Nagylók 18p
 5. Sárszentágota 13p
 6. LMSK 10p
 7. Rácalmás 10p
 8. Vajta 10p
 9. Tác-Csősz 10p
 10. Cece 10p
 11. Kulcs 8p
 12. Alap 7p
 13. Dég 6p
 14. Szabadegyháza 1p

Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?