Vármegye III: A móriak már majdnem bajnokok, a nagylókiak nagy veréssel is második helyen állnak

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A móriak és a tordasiak egy híján tízet lőttek, az ágotaiak hetet rámoltak az ezüstre pályázó csapat hálójába.

Vármegyei III. osztály Észak Felnőtt 24. forduló

A listavezető móriak szombaton kilencszer mattolták a baracskai védelmet. Tetzl János Dávid, Czachesz Máté és Paulik Barnabás is dupláztt a piros-feketéktől. Speciális dupla fűződik a baracskai Kovács-Szántó Bence nevéhez, aki egy öngólt is vétett. Ez volt a móriak 12. győzelme zsinórban.

Ennek ellenére még nem bajnok a Mór II. Vasárnap ugyanis a Magyaralmás drámai meccsen életben tartotta bajnoki reményeit. A dinnyési Székely Jóska duplájával fél óra után a vendégek vezettek, ám az ex-dinnyési Malasics Gábor Csaba a hajrá kezdetén duplázott. Egy büntetővel hat perccel a lefújás előtt az amásiakhoz került az előny, három minutummal később már egál volt az állás. A hosszabbításban Erdei Gábor duplázott, így a Magyaralmás nyerte a thriller-szerű mérkőzést.

A tordasiak kilencet rúgtak a Söréd-Bodajk II. csapatának, Sponga Péter a 79. és a 85. perc között klasszikus mesterhármast ért el. 

2023. május 20. szombat 17:00
Baracska – Mór II. 1-9

2023. május 21. vasárnap 17:00
Söréd-Bodajk II. – Tordas II. 2-9
Vértesacsa – Iszkaszentgyörgy 6-3
Csákberény – Csókakő 0-0
Újbarok – Kajászó 3-2
Pázmánd – Gyúró 3-2
Magyaralmás – Dinnyés 5-3

Vármegyei III. osztály Dél Felnőtt 25. forduló

A Sárszentágota súlyos verést mért a második helyre hajtó Nagylókra azt követően, hogy a nagylókiak emberhátrányba kerültek fél órányi játékot követően. A megítélt büntetőt Kovács Krisztián értékesítette, aki hat perccel később újból betalált. A találkozón Csere Balázs is duplázott, az Ágota 7-1-re verte ellenfelét.

A nagylókiak szerencséjére azonban a Ráckeresztúr háromgólos előnyt dolgozott ki a szabadegyházai csapat ellen, és bár előnye a 94. percre elolvadt, ezzel így is eldőlt, hogy a Szabadegyháza-Sárosd II. legfeljebb a harmadik helyen fog végezni. Az alapiak remiztek a ceceiekkel úgy, hogy az alapiak egy bő félidőt emberhátrányban játszottak le, de ha az utolsó játékhéten nyernek a már bajnok otthonában, akkor az Alap legalább bronzérmes lesz, de akár még a második helyre is odaérhet.

2023. május 21. vasárnap 17:00
Vajta – Kőszárhegy 4-3
Rácalmás – Lajoskomárom II. 5-0
Sárszentágota – Nagylók 7-1
Ráckeresztúr – Szabadegyháza-Sárosd II. 3-3
Alap – Cece 2-2
Dég – Kulcs 3-1

Nyitókép: Móri SE, olvasói fotó

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?