Vármegye II: Elverték a bajnokokat, Délen eldőlt az érmes helyek sorsa

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Egy fordulóval a bajnokság vége előtt az Észak csoportban is sejteni lehet az első három sorrendjét.

Vármegyei II. osztály Észak Felnőtt 25. forduló

Szombaton a már bajnok felcsútiak némileg meglepő vereséget szenvedtek Bakonycsernyén. A Puskás Akadémia III. csapata utoljára még szeptemberben kapott ki Válon, azóta nem talált legyőzőre. Úgy tűnt, a két csapat rangadója gólnélküli döntetlennel fog zárulni, majd a 80. percben a csereként pályára lép Molnár Dávid kiállítását követően emberhátrányba kerültek a csernyeiek. Ez azonban nem szegte kedvüket, és három perccel később Fodor Krisztián gólt szerzett, amivel eldőlt a három pont sorsa.

Vasárnap a második helyre hajtó váliak 6 perc után már két góllal vezettek Csabdiban. A hazaiak hamar szépítettek, ám a 18. percben már ismét kétgólos volt a Vál előnye. Végül meg is nyerte a találkozót az esélyesebb csapat. Gyakorlatilag eldőlt, hogy a Szár lesz a negyedik, miután Lacza Albert csapata tükörsima győzelmet aratott Pátkán a duplázó Nyitrai Róbert vezérletével. Ez volt a pátkaiak zsinórban hetedik nyeretlenül megvívott mérkőzése. A Herceghalom valósággal kiütötte a VBK együttesét, a Pest vármegyei csapat színében Pintér Benedek és Gráfel Vilmos is duplázott. A Velence hetet vágott Pákozdon, Tóth Barnabás, Horváth Flórián és Felde Márk is egyaránt kétszer zörgette meg a hálót.

2023. május 20. szombat 17:00
Sárszentmihály – Sárkeresztes 4-2
Bakonycsernye – Puskás Akadémia III. 1-0

2023. május 21. vasárnap 17:00
Pákozd – Velence 0-7
Pátka – Szár 0-4
Mány II.-Csabdi – Vál 2-3
Herceghalom – Videoton Baráti Kör 6-2
Etyek – Fehérvárcsurgó 3-0

Vármegyei II. osztály Dél Felnőtt 25. forduló

A már bajnok Mezőfalva megdöbbentő vereséget szenvedett hazai pályán az Aba ellen. Pedig a piros-fehérek Sági József duplájával fordítani tudtak a szünet előtt, a második játékrészben aztán Hegyi Péter duplázott az abaiaktól, és ezzel az esélytelenebb csapat diadalmaskodott. A Nagykarácsony bebiztosította második helyét, miután a duplázó Kovács Dávid Dániel vezérletével simán nyert Szabadbattyánban. A Baracs Nagy Erik duplájával kétgólos hátrányból állt fel Seregélyesen, ám fordítani már nem tudott, így a baracsiaknak be kell érnie idén a harmadik hellyel.

A negyedik helyért folytatott versenyfutásban még öt csapat érdekelt, közülük az Adony ellen remiző Polgárdi áll a legjobban a pontok számát tekintve. Valójában azonban az Előszállás a legesélyesebb a negyedik pozícióra, mivel még két mérkőzése van hátra a csapatnak, most pedig nyert a Káloz ellen Felföldi Zsolt találatával. a Kisláng kiütötte a Beloianniszt, Willerding Zsolt és Varga Péter is duplázott.

2023. május 21. vasárnap 17:00
Szabadbattyán – Nagykarácsony 0-4 (0-2)
Kisláng – Beloiannisz 6-0 (2-0)
Seregélyes – Baracs 2-2 (1-0)
Polgárdi – Adony 2-2 (0-1)
Mezőfalva – Aba Sárvíz 2-3 (2-1)
Káloz – Előszállás 0-1 (0-0)

Nyitókép: Mezőfalvi Medosz SE

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?