Vármegye II: Gólfiesztát rendezhet a Csernye, Adonyban csúcsderbi lesz

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Északon aligha lesz szorosabb az élmezőny a hétvégét követően, délen viszont izgalmas rangadók lesznek.

Vármegyei II. osztály Észak Felnőtt 10. forduló

Szombaton három mérkőzés is lesz az Észak csoportban. A Herceghalom a múlt heti győzelmet követően jó hangulatban és esélyesként várhatja a Fehérvárcsurgó elleni ütközetet. A csurgóiak ugyanakkor három forduló óta veretlenek, így nem lefutott a meccs.

A Bakonycsernye számára nem okozhat problémát az újonc Magyaralmás legyőzése. A kérdés az, hogy mekkora lesz a végén a két csapat közti különbség.

A másik újonc, a Mór II. viszont győzelmi reményekkel várja a hétvégét. A piros-feketék legutóbbi hat mérkőzésükből ötöt megnyertek. Aktuális ellenfelük, a Mány-Csabdi a legutóbbi három mérkőzésén nem kapott ki, most várhatóan megszakad ez a sorozat.

Alsóházi rangadóra invitálja a VBK a Vál együttesét Székesfehérvárra, a Főnix Parkba. A két csapat egyaránt öt forduló óta nyeretlen, most egyikük rossz szériája véget érhet.

A Pátka és az Etyek rangadót játszik egymással Pátkán. Balogh Benedek csapatának a szezon előtt egyértelmű feljutási szándéka volt, ezt a rangadót mindenképp meg kellene nyernie a pátkai együttesnek e cél eléréséhez.

A Szár toronymagas esélyesként várja a Pákozd elleni összecsapást. A sereghajtó öt mérkőzés óta nyeretlen, meglepő volna, ha éppen most érne véget a pákozdiak vesszőfutása.

2023. november 4. szombat 13:30
Herceghalom – Fehérvárcsurgó
Bakonycsernye – Magyaralmás
Mór II. – Mány-Csabdi

2023. november 5. vasárnap 13:30
Videoton Baráti Kör – Vál
Pátka – Etyek
Szár – Pákozd

A tabella állása:

 1. Bakonycsernye 27p
 2. Mór II. 19p
 3. Puskás Akadémia 18p
 4. Etyek 14p
 5. Magyaralmás 13p
 6. Szár 12p
 7. Pátka 12p
 8. Herceghalom 9p
 9. Fehérvárcsurgó 9p
 10. Mány-Csabdi 8p
 11. Videoton Baráti Kör 7p
 12. Vál 4p
 13. Pákozd 3p

Vármegyei II. osztály Dél Felnőtt 10. forduló

Szombaton két mérkőzés lesz Délen. A Beloiannisz favoritként várja a Sárosd II. elleni mérkőzést. Mindkét csapat háromszor tudott nyerni a legutóbbi öt meccséből, a hazai pálya előnye viszont a Beloiannisz mellett szól, otthonukból ugyanis még senki sem tudott ebben az idényben három ponttal távozni.

A mihályiakra kemény erőpróba vár, a Polgárdi látogat hozzájuk. Nincs kimondottan bombaformában a Polgárdi, ám jóval nagyobb játékerőt képvisel mint aktuális ellenfele.

A Nagykarácsony a legutóbbi két meccsén nem tudott nyerni. A gödörből könnyen kilábalhat az éremre hajtó együttes, hiszen ellenfele, a Besnyő a szezon során csak egy pontot szerzett eddig idegenben.

Adonyban szuperrangadót rendeznek. Az éllovashoz a korábbi listavezető, jelenleg második Baracs látogat. A két csapat azonos pontszámmal rendelkezik, az adonyiak jobb gólkülönbségüknek köszönhetően vezetik a táblázatot. Az Adony hazai pályán 100%-os mérleggel rendelkezik, a Baracs viszont idegenben még veretlen, értelemszerűen az egyik sorozat meg fog szakadni.

Lesz egy alsóházi rangadó is, a sereghajtó Előszállás a Kálozt fogadja. A káloziak gólzáporos győzelemmel hangoltak, ennek a párosításnak ők az esélyesei.

A hetedik helyen álló Nagyvenyim három meccse nem szerzett pontot, és most is nehéz dolga lesz a csapatnak, hiszen a nyitóforduló óta veretlen Aba látogat Venyimre. Az abaiaknak ugyanakkor idegenben nem megy úgy a játék, ötből eddig csak egyszer tudtak nyerni otthonuktól távol, így akár pontosztozkodással is véget érhet a mérkőzés.

2023. november 4. szombat 13:30
Beloiannisz – Sárosd II.
Sárszentmihály – Polgárdi

2023. november 5. vasárnap 13:30
Nagykarácsony – Besnyő
Adony – Baracs
Előszállás – Káloz
Nagyvenyim – Aba Sárvíz

A tabella állása:

 1. Adony 20p
 2. Baracs 20p
 3. Aba Sárvíz 16p
 4. Beloiannisz 15p
 5. Nagykarácsony 14p
 6. Polgárdi 13p
 7. Nagyvenyim 12p
 8. Sárosd II. 12p
 9. Káloz 8p
 10. Seregélyes 7p
 11. Sárszentmihály 6p
 12. Besnyő 5p
 13. Előszállás 3p

Nyitókép: Adonyi VSE

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?