Vármegye I: Szombaton Nyéken, vasárnap Enyingen lesz izgalmas mérkőzés

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Ha valamikor, most megszakadhat a Főnix nagy sorozata.

Vármegyei I. osztály Felnőtt 12. forduló

Szombaton három mérkőzést is rendeznek a vármegyei első osztályban. Sárbogárdon zöld-fehér rangadó lesz, a helyi csapat esélyesként várja az Ercsi elleni ütközetet.

Eközben Nyéken élcsapatok csapnak majd össze egymással. A harmadik helyre álló KVSE arra pályázik, hogy elsőként győzze le a bajnokság során az éllovas Főnix együttesét. Az esélyek a fehérváriak mellett szólnak, ugyanakkor az is tény, hogy Nyéken eddig csak a Tordas tudott nyerni.

A nyolc meccse nyeretlen Mány-Bicske II. a hat meccse nyeretlen Lajoskomárommal csap össze. Klasszikus háromesélyes találkozóról van szó.

Vasárnap Enyingre látogat a Mór. Bár a móriak kerete papíron erősebb, ki kell jelenteni, hogy a vendéglátó nem esélytelen a győzelemre. A móriak öt idegenbeli meccsükből négyet elbuktak ugyanis.

A Sárosdra kemény erőpróba vár az egyre jobb formába lendülő Csór otthonában. Csongrádi Ferenc csapata a legutóbbi három mérkőzésen hét pontot gyűjtött, ám az együttesnek most minden tudására szükség lesz, ha pontot, pontokat szeretne szerezni.

A Maroshegy és a Martonvásár csörtéjének favoritja a székesfehérvári klub. Bár a legutóbbi játékhéten kikapott a Maroshegy, most az alsóházi együttes ellen könnyen javíthat.

A Bodajk nehéz helyzetből várja a bajnokság hajráját. Ezúttal a “döntetlenkirály” Tordas látogat a sereghajtóhoz, nem volna meglepő, ha pontosztozkodással érne véget a mérkőzés.

2023. november 4. szombat 13:30
Sárbogárd – Ercsi
Kápolnásnyék – MÁV Előre FC Főnix
Mány-Bicske II. – Lajoskomárom

2023. november 5. vasárnap 13:30
Enying – Mór
Csór – Sárosd
Maroshegy – Martonvásár
Bodajk – Tordas

A tabella állása:

 1. MÁV Előre FC Főnix 28p
 2. Sárbogárd 25p
 3. Kápolnásnyék 22p
 4. Sárosd 19p
 5. Maroshegy 16p
 6. Mór 15p
 7. Ercsi 15p
 8. Tordas 15p
 9. Mezőfalva 13p
 10. Lajoskomárom 11p
 11. Mány-Bicske II. 9p
 12. Martonvásár 8p
 13. Csór 7p
 14. Enying 7p
 15. Bodajk 5p

Nyitókép: Kápolnásnyék

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?