Vármegye II. Dél: Rangadót nyert az Adony, a dobogón telel a Nagykarácsony

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Alaposan átrendeződött a tabella a zárófordulót követően.

Vármegyei II. osztály Dél Felnőtt 13. forduló

Szombaton az erősen tartalékos Polgárdi már az ötödik percben megszerezte a vezetést Besnyőn Baranyai Bence révén. A 30. percben Horgos Bence góljának köszönhetően két gólra nőtt a csapatok közötti különbség.

A szünet után Simon István is betalált, a hajrában pedig Józsa Roland is bevette a besnyőiek kapuját. A végén Hetesi Zsolt révén szépített a Besnyő, ez azonban csak az eredmény kozmetikázásához volt elég.

Az Aba Sárvíz nem tudta megnehezíteni az éllovas Adony dolgát. A listavezető Vukaljovics Péternek köszönhetően már a 21. percben előnybe került.

Az abaiak sorsa a második félidő elején pecsételődött meg, amikor Réti Róbert Istvánt kiállította a spori. Az emberelőnyben játszó adonyiak ezt követően két gólt is szereztek, előbb Fábián Martin, majd a hosszabbításban Budai Zoltán büntetőből talált be.

Kálozon is vendég siker született. A Nagykarácsony hatot gurított, Kovács Dávid Dániel három, Jákli Kristóf Gyula két gólt szerzett a találkozón.

Az alsóházi rangadót a Seregélyes nyerte a Sárszentmihály ellen. Pedig a mihályiak már a 3. percben megszerezték a vezetést Andrásy Márk révén.

 A Seregélyes a 31. percben egyenlített, ám ezután 40 percen át nem zördültek meg a hálók. A mérkőzés hajrájában azonban Szloboda Máté György duplázni tudott, végül Szalai Pál Viktor tette fel a pontot az i-re.

A Baracs nehezen, de megszerezte a három pontot a Beloiannisz ellen. A Beló’ az első félidő derekán Mágocs Norbert révén még vezetett, ám a szünet előtt Sbihi Abdessamad révén egyenlítettek a baracsiak.

A folytatásban sokáig nem született gól. A 70. percben aztán Hepp Miklós vitte be a mindent eldöntő találatot. 

A várakozásoknak megfelelően a sárosdiak legyőzték az Előszállás együttesét. Kovács Alfréd kezdte meg a gólgyártást a 14. percben, majd hosszú gólcsend következett.

A hajrá elején aztán ismét betalált a Sárosd II., mégpedig Paksi Patrik. Percekkel a lefújás előtt Mekota Bernát szépített, ám erre két gyors gólt rálőttek a sárosdiak: Szabó Valentin és Kozma Zalán zörgette meg a hálót a véghajrában.

2023. november 25. szombat 13:00
Besnyő – Polgárdi 1-4 (0-2)

2023. november 26. vasárnap 13:00
Aba Sárvíz – Adony 0-3 (0-1)
Káloz – Nagykarácsony 1-6 (1-2)
Seregélyes – Sárszentmihály 4-1 (1-1)
Baracs – Beloiannisz 2-1 (1-1)
Sárosd II. – Előszállás 4-1 (1-0)

 A tabella állása:

 1. Adony 32p
 2. Baracs 27p
 3. Nagykarácsony 24p
 4. Polgárdi 23p
 5. Nagyvenyim 21p
 6. Sárosd II. 19p
 7. Aba Sárvíz 19p
 8. Beloiannisz 18p
 9. Seregélyes 10p
 10. Besnyő 8p
 11. Káloz 8p
 12. Előszállás 6p
 13. Sárszentmihály 6p

Arról, hogy mi történt a vármegye kettes északi csoportban, ide kattintva olvashatsz.

 Nyitókép: Adony

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?