Vármegye II: Bajnok az Adony, hetet vágott a Mór és a Nagykarácsony

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Megnyerte az aranycsatát az Adony, így három fordulóval a vége előtt bajnoknak mondhatja magát.

Vármegyei II. osztály Észak Felnőtt 23. forduló

A Magyaralmás és a Bakonycsernye már korábban, május 1-jén lejátszotta a maga meccsét. Nézzük, mi történt vasárnap!

A Fehérvárcsurgó ötgólos meccsen verte a Herceghalom együttesét. Bár a Pest vármegyei együttes kétszer is fel tudta törni az egyik legjobban záró csapat védelmét, mégsem tudott pontot szerezni.

Meglepő győzelmet aratott a VBK a Vál otthonában. Boros Máté 22 percen belül duplázott, majd további négy gólt szereztek a hajrá kezdetéig a fehérváriak. A váliak erejéből ezen a napon csak egy szépítésre futotta.

A Pátka a duplázó Pál Milán vezérletével győzött Etyeken. A pátkaiak első góljára még volt válasza az etyekieknek, ám a bronzéremre hajtó csapat második találatát követően több gól nem született.

A Pákozd és a Szár meccse nyolc gólt hozott. Nyitrai Róbert két találattal vette ki a részét a száriak sikeréből.

A Mány-Csabdi ráijesztett a móriakra, hiszen a negyedik percben megszerezte a vezetést Schmidt Viktor révén. Szinte a fordulásból jött az egyenlítés, ám ezt követően már csak a második játékrészben született gól. Akkor viszont hatot is szereztek a móriak, miközben egyet sem kaptak. Paulik Barnabás volt a legeredményesebb, háromszor zörgette meg a hálót.

2024. 05. 12. vasárnap 17:00
Fehérvárcsurgó – Herceghalom 3-2 (2-0)
Vál – Videoton Baráti Kör 1-6 (0-3)
Etyek – Pátka 1-2 (0-1)
Pákozd – Szár 3-5 (1-4)
Mány-Csabdi – Mór II. 1-7 (1-1)

A tabella állása:
1. Bakonycsernye 61p
2. Puskás Akadémia III. 45p
3. Mór II. 40p
4. Pátka 40p
5. Szár 34p
6. Fehérvárcsurgó 33p
7. Etyek 32p
8. Herceghalom 29p
9. Mány-Csabdi 21p
10. Vál 21p
11. Magyaralmás 18p
12. Videoton Baráti Kör 17p
13. Pákozd 4p

Vármegyei II. osztály Dél Felnőtt 23. forduló

A Beloiannisz kapott gól nélkül nyert a Sárosd otthonában. Váradi Kornél két góllal járult hozzá csapata sikeréhez.

A Polgárdi pontokat hullajtott hazai pályán a Sárszentmihály ellen. A mihályiak hét perc alatt kétgólos előnybe kerültek.

Ezt követően megemberelte magát a Polgárdi, és Horváth Zoltán valamint Baranyai Bence duplájával fordított. A második félidőben azonban szerzett még két gólt Fodor Máté Oszkár, így döntetlennel zárult a találkozó.

Kilenc gólt hozott a Besnyő és a Nagykarácsony meccse, a találatok többségét a nagykarácsonyiak érték el. Kovács Dávid Dániel egymaga öt gólt szerzett.

Fordulatos mérkőzést hozott a bajnoki aranycsata, a Baracs és az Adony csúcsrangadója. Az adonyi Hamar Erik Viktor már az első percben betalált, ami megadta a meccs alaphangját.

A szünet előtt azonban Takács Titusz egyenlített, majd a fordulás után is betalált, így már a Baracsnál volt az előny. Ezt követően jött az újabb csavar.

A 61. percben Bognár Bence egalizált. A hajrá elején  Balogh Bálint Lajos találatával már az adonyiak vezettek. A hátra lévő bő húsz percben nem született gól, így ezt a rendkívül fontos rangadót az Adony nyerte.

Az éllovas előnye kilenc pont, amit a hátra lévő három fordulóban elvileg ledolgozhatna a Baracs. Valójában azonban már most bajnok az Adony, hiszen 17 győzelmet számlál, míg a Baracsnak csak 13 siker szerepel a neve mellett, azonos pontszám esetén pedig a több győzelem dönt.

A Káloz és az Előszállás is izgalmas mérkőzést játszott egymással. Az alsóházi rangadót az Előszállás nyerte, így két pontra megközelítette a kálozi csapatot.

Gól nélküli első félidőt követően a Nagyvenyim a második játékrész elején megszerezte a vezetést Abán Furglyás Kristóf góljának köszönhetően.. A helyi csapat azonban nem adta fel, és Glócz Zoltán és Madácsi Máté találataival fordítani tudott.

2024. 05. 12. vasárnap 17:00
Sárosd II. – Beloiannisz 0-4 (0-2)
Polgárdi – Sárszentmihály 4-4 (4-2)
Besnyő – Nagykarácsony 2-7 (0-5)
Baracs – Adony 2-3 (1-1)
Káloz – Előszállás 1-2 (0-1)
Aba Sárvíz – Nagyvenyim 2-1 (0-0)

A tabella állása:
1. Adony 54p
2. Baracs 45p
3. Nagykarácsony 43p
4. Polgárdi 40p
5. Nagyvenyim 38p
6. Beloiannisz 35p
7. Aba Sárvíz 35p
8. Sárosd II. 26p
9. Seregélyes 22p
10. Káloz 20p
11. Előszállás 18p
12. Sárszentmihály 10p
13. Besnyő 8p

Nyitókép: Adonyi VSK

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?