Vármegye I: Szombaton Tordason és Móron, vasárnap a Főnix otthonában lesz rangadó

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Végre összecsap egymással a Főnix és a Sárbogárd.

Vármegyei I. osztály Felnőtt 13. forduló

A vármegye első osztályban szombaton négy mérkőzés is lesz. A Sárosd toronymagas esélyesként várja az Enying elleni ütközetet. A találkozót Seregélyesen fogják megrendezni.

Az Ercsi a sereghajtó Bodajkot látja vendégül. A bodajkiak csapatát legutóbb már Kovács Zoltán vezette, ez sem segített azonban rajtuk. A sereghajtó hat mérkőzés óta nyeretlen, és most sincs sok esély arra, hogy megtörjön ez a rossz széria.

A Tordas hazai pályán eddig csak a Főnixtől kapott ki, most a dobogóra pályázó Maroshegy gárdáját fogadja. A fehérváriaknak idegenben nem megy úgy a játék, ötből csak egyszer nyertek, így a tordasiak várhatóan legalább egy pontot otthon fognak tartani.

A kétarcú Mór a Mezőfalvát fogadja. A móriak idén még nem tudtak kétszer egymás után nyerni, most erre esélyük nyílik, hiszen a Mezőfalva csapata idegenben még nyeretlen.

Vasárnap a legutóbbi hét mérkőzéséből csak egyet megnyerő Lajoskomárom invitálja otthonába a Kápolnásnyék együttesét. A nyékiek a legutóbbi három meccsükön csak egy pontot szereztek, igaz, azt épp a legutóbbi fordulóban a Főnix ellen. Az esélyek a nyékiek mellett szólnak.

A listavezető Főnix a második Sárbogárd együttesével játszik csúcsderbit. A találkozó az őszi elsőségről dönthet, de a végelszámolásnál is nagy jelentősége lehet a találkozó kimenetelének. A Főnix eddig veretlen, ám most mindkét csapat hasonló esélyekkel lép pályára a győzelem megszerzésének reményében.

Lesz egy alsóházi rangadó is. A 12. helyen álló Martonvásár a 13. pozíciót elfoglaló Csórt látja vendégül. A csóriak a hét pontjukat a legutóbbi három mérkőzésen gyűjtötték, minden bizonnyal arra készülnek, hogy zsinórban negyedik meccsükön is veretlenek maradnak. Erre minden esélyük meg is van.

2023. november 11. szombat 13:30
Sárosd – Enying
Ercsi – Bodajk
Tordas – Maroshegy
Mór – Mezőfalva

2023. november 12. vasárnap 13:30
Lajoskomárom – Kápolnásnyék
MÁV Előre FC Főnix – Sárbogárd
Martonvásár – Csór

A tabella állása:

 1. MÁV Előre FC Főnix 29p
 2. Sárbogárd 28p
 3. Kápolnásnyék 23p
 4. Maroshegy 19p
 5. Sárosd 19p
 6. Mór 18p
 7. Tordas 18p
 8. Ercsi 15p
 9. Lajoskomárom 14
 10. Mezőfalva 13p
 11. Mány-Bicske II. 9p
 12. Martonvásár 8p
 13. Csór 7p
 14. Enying 7p
 15. Bodajk 5p

Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?