Vármegye I: Összecsap a Sárosd és a Mór, városi derbi lesz a Főnix Parkban

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Fontos kérdések dőlnek el az utolsó őszi fordulóban.

Vármegyei I. osztály Felnőtt 15. forduló

Szombaton három meccset is rendeznek a vármegyei első osztályban. A Sárosdnak még van hátra egy mérkőzése, a móriaknak viszont ez lesz idén az utolsó bajnokijuk. Ennek okán aztán inkább a móriak számára élet-halál kérdés a győzelem. Utóbbi két meccsüket behúzták a piros-feketék, ám e rangadó megnyeréséhez minden tudására szüksége lesz Németh Bálint csapatának.

A Mány-Bicske II. és a Sárbogárd mérkőzésének toronymagas esélyese a bogárdi együttes. A fúzióra lépett együttes legutóbb csak egy cserével tudott kiállni, az utóbbi három mérkőzésén pedig sem pontot, sem gólt nem szerzett. Megdöbbentő volna, ha a bogárdiak nem tudnák megnyerni ezt a találkozót.

A Tordas és az Enying csörtéjének toronymagas esélyese a tordasi csapat. Ha minden a várakozások szerint alakul, akkor Horváth Benették két pontra megközelíthetik a harmadik helyezett Kápolnásyéket, és biztosan a negyedik helyen telelhetnek.

Vasárnap alsóházi rangadó lesz Lajoskomáromon, ahová a sereghajtó Bodajk látogat. A bodajkiak négy meccse nem szereztek pontot, gólt is csak kettőt. A lajoskomáromi szurkolók okkal reménykedhetnek abban, hogy szép sikerrel zárják kedvenceik az őszi szezont.

Fehérváron derbit rendeznek, a Főnix és a Maroshegy egymással csap össze a Főnix Parkban. Ha Pavlik József csapata az esélyeknek megfelelően ismét nyer, akkor legalább hat pontos előnnyel várhatja a tavaszi szezont.

Hatpontos rangadó lesz Ercsiben, ahová a Csór látogat. Bár a csóriak lemaradása a zöld-fehérekkel szemben hat pont, nekik még két meccsük van hátra. A legutóbbi két hazai mérkőzését behúzta Lieber Károly csapata, ám Csongrádi Ferenc legénysége az elmúlt 5 meccsén csak egyszer kapott ki, így ez egy kifejezetten izgalmas mérkőzés lehet.

A Martonvásár és a Mezőfalva ütközetének esélyese a két csapat formáját elnézve a Mezőfalva. A martonvásáriak számára már az egy pont otthon tartása is bravúr volna.

2023. november 25. szombat 13:00
Sárosd – Mór
Mány-Bicske II. – Sárbogárd
Tordas – Enying

2023. november 26. vasárnap 13:00
Lajoskomárom – Bodajk
MÁV Előre FC Főnix – Maroshegy
Ercsi Kinizsi – Csór
Martonvásár – Mezőfalva

A tabella állása:

 1. MÁV Előre FC Főnix 35p
 2. Sárbogárd 29p
 3. Kápolnásnyék 29p
 4. Tordas 24p
 5. Maroshegy 22p
 6. Sárosd 22p
 7. Mór 21p
 8. Ercsi 18p
 9. Mezőfalva 16p
 10. Lajoskomárom 15p
 11. Csór 10p
 12. Martonvásár 9p
 13. Mány-Bicske II. 9p
 14. Enying 8p
 15. Bodajk 5p

Nyitókép és forrás: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?