Vármegye I: Kikapott a Főnix, 8-at vágott a Lajoskomárom

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Kétgólos hátrányból nyert a Maroshegy és a Csór is.

Vármegyei I. osztály Felnőtt 30. forduló

A Mór magabiztosan verte a Sárosd együttesét. Lehota Viktor Máté már a hetedik percben megszerezte a vezetést csapatának, aki az első félidő végén büntetőből is betalált, ekkor már 4-0 volt az állás. A sárosdiak a hajrában szépítettek, de az egyenlítésre nem volt sanszuk.

A Sárbogárd is fölényesen nyerte a maga meccsét. A kupagyőztes és bajnoki ezüstérmes öt gólt rámolt a Mány-Bicske II. csapatának hálójába.

A Lajoskomárom súlyos verést mért a bajnokság utolsó helyén végző Bodajk csapatára. A szünetben még csak két gól volt az együttesek közti különbség, végül nyolc találattal bizonyultak jobbnak a lajoskomáromiak. Kovács Krisztián és Gergye Krisztián is duplázott a szezonzárón.

A Maroshegy nyerte a fehérvári csapatok derbijét az ellentétes félidők mérkőzésén. A bajnok Főnix két góllal vezetett a szünetben, ám a duplázó, csereként pályára lépő Kovács Levente vezérletével fordítottak a maroshegyiek. A  győztes találat a 92. percben született.

Hasonló módon győzött a Csór az Ercsi ellen. Kun Bálinték 21 percnyi játék után két góllal vezettek, ám a szünet előtt Kásler Barnabásnak köszönhetően szépítettek a csóriak. A hajrában Victor Michel kétszer is beköszönt, a három pontot érő gólt ő is a 92. percben vitte be.

Izgalmas mérkőzésen nyert a Tordas az Enying otthonában. A négyből három találat a hajrában született.

A Mezőfalva hozta a kötelezőt a Martonvásár ellen. Egy szöglet után a 73. percben Morár Gábor talált be, így alakult ki az 1-0-ás végeredmény.

Érdekesség, hogy úgy alakultak az eredmények, hogy egyetlen csapat pozíciója sem változott az előző játékhéthez képest. A MÁV Előre FC Főnix lett a bajnok, amely osztályozót játszhat az NB III-as szereplésért. Jelen állás szerint úgy fest, a Bodajk nem lesz tagja a vármegyei első osztálynak az ősztől, de a Martonvásár és az Enying is a vármegye kettőbe kényszerülhet adott esetben.

2024. június 1. szombat 17:00
Mór – Sárosd 4-1 (4-0)
Sárbogárd – Mány-Bicske II. 5-0 (2-0)
Bodajk – Lajoskomárom 0-8 (0-2)
Maroshegy – MÁV Előre FC Főnix 3-2 (0-2)
Csór – Ercsi 3-2 (1-2)
Enying – Tordas 1-3
Mezőfalva – Martonvásár 1-0

A tabella állása:
1. MÁV Előre FC Főnix 69p*
2. Sárbogárd 65p
3. Mór 57p
4. Kápolnásnyék 52p
5. Tordas 50p
6. Ercsi 46p
7. Lajoskomárom 45p
8. Sárosd 40p
9. Maroshegy 39p
10. Mány-Bicske II. 30p
11. Csór 26p
12. Mezőfalva 25p
13. Enying 20p
14. Martonvásár 17p
15. Bodajk 7p

Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?