Vármegye I: Győzelmi kényszerben a Sárbogárd, meglepetést okozhat a Mezőfalva

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Szombaton egy, vasárnap hat mérkőzést rendeznek a vármegyei első osztályban.

Vármegyei I. osztály Felnőtt 14. forduló

Szombaton csupán egyetlen mérkőzést rendeznek a vármegyei első osztályban. A Sárbogárdnak mindenképpen nyernie kell hazai pályán a Lajoskomárom ellen, ha versenyben akar maradni a bajnoki címért folytatott veresnyfutásban.

Vasárnap a Mezőfalva a pontszerzés reményében várja a Sárosd elleni ütközetet. A sárosdiak a héten csütörtökön is pályára lépnek, így kevésbé lesznek kipihentek mint ellenfelük.

Alsóházi rangadó lesz Enyingen. A 14. helyen álló helyi csapat a 13. pozíciót elfoglaló Martonvásárt fogadja. Az enyingiek a legutóbbi öt meccsükből kettőt nyertek meg, a martoniak pedig csak egyet, így Molnár Ferenc Attila csapata számít esélyesebbnek valamivel, és a hazai pálya előnye is az Enying mellett szól.

A szezont gyengén kezdő, de a legutóbbi négy meccsén veretlen Csór a Tordast látja vendégül. A tordasiak hat meccse veretlenek, ebből négyet megnyertek, így meglepő volna, ha most nem szereznének legalább egy pontot.

A Maroshegy hazai pályán kitűnő mérleggel rendelkezik, az őszi szezonban hatból öt találkozón otthon tartották a pontokat a fehérváriak. Most is erre készülnek az Ercsi ellen, ám Lieber Károly csapata biztosan nem feltartott kézzel várja az összecsapást, hiszen az együttes jó formában van, és korábban jobb csapatok ellen is bizonyítottak a zöld-fehérek.

A Bodajk számára csak a tisztes helytállás lehet a cél a MÁV Előre FC Főnix ellen. A bodajkiak a legutóbbi hét mérkőzésükön csak egy pontot szereztek, a Főnix ellenben legutóbbi hét találkozójából hatot megnyert, egy alkalommal pedig döntetlent játszott. Nem is lehet kérdés, hogy ki nyeri majd az összecsapást.

A dobogóra pályázó Kápolnásnyék számára nem okozhat gondot a Mány-Bicske II. legyőzése. A nyékiek a Főnix elleni döntetlennel és a Lajoskomárom legyőzésével minden bizonnyal kilábaltak a kisebb hullámvölgyükből, és most több góllal nyerhetnek ezen a mérkőzésen. A Mány-Bicske II. ugyanis a legutóbbi két találkozón nemhogy pontot, még gólt sem szerzett.

2023. november 18. szombat 13:00
Sárbogárd – Lajoskomárom

2023. november 19. vasárnap 13:00
Mezőfalva – Sárosd
Enying – Martonvásár
Csór – Tordas
Maroshegy – Ercsi
Bodajk – MÁV Előre FC Főnix
Kápolnásnyék – Mány-Bicske II.

A tabella állása:

 1. MÁV Előre FC Főnix 32p
 2. Sárbogárd 28p
 3. Kápolnásnyék 26p
 4. Mór 21p
 5. Tordas 21p
 6. Maroshegy 19p
 7. Sársod 19p
 8. Ercsi 18p
 9. Lajoskomárom 14
 10. Mezőfalva 13p
 11. Csór 10p
 12. Mány-Bicske II. 9p
 13. Martonvásár 8p
 14. Enying 7p
 15. Bodajk 5p

Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?