Vármegye I: Élre állt a Főnix, botlott a Kápolnásnyék

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Két rendkívül meglepő eredmény is született a vasárnapi játéknapon. A Főnix játékosa, Balogh László mesternégyest vágott.

Az Enying meglepetésre nyerni tudott Mezőfalván. Nyikos Martin duplával járult hozzá csapata sikeréhez. A mezőfalviak erejéből ezen a napon csak a szépítésre futotta, Németh László a 88. percben váltott gólra egy büntetőt.

A Főnix a papírformának megfelelően leiskolázta a Mány-Bicske II. együttesét. Pápai Kristóf első félidőben jegyzett dupláját követően a veterán Balogh László klasszikus mesternégyest szerzett a második játékrészben.

Meglepő eredmény született Ercsiben is. Az első félidei gólváltást követően a szünet után a helyi csapat akarata érvényesült a Kápolnásnyék ellen, Rebők Imre Gergely és Lak Imre is bevette az élcsapat kapuját.

Az alsóház rangadót a Martonvásár nyerte a Bodajk ellen. Jordáki Milán a 8. percben szerezte a találkozó egyetlen gólját.

A Főnix 3 ponttal vezeti a táblázatot a Sárbogárd előtt, míg a nyékiek továbbra is a harmadikak, újabb három pontos lemaradással. Ami meglepő, hogy a Mór 13 pontos lemaradásban van a Főnix együttesével szemben, ami a fehéváriak formáját elnézve minden bizonnyal behozhatatlan hátrány.

A tabella állása:

 1. MÁV Előre FC Főnix 28p
 2. Sárbogárd 25p
 3. Kápolnásnyék 22p
 4. Sárosd 19p
 5. Maroshegy 16p
 6. Mór 15p
 7. Ercsi 15p
 8. Tordas 15p
 9. Mezőfalva 13p
 10. Lajoskomárom 11p
 11. Mány-Bicske II. 9p
 12. Martonvásár 8p
 13. Csór 7p
 14. Enying 7p
 15. Bodajk 5p

Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?