Döbbenet: A Csórt sem tudta legyőzni a Mór, botlott a Sárbogárd is!

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Túlzás nélkül kijelentő: megdöbbentő eredmények születtek a szombati játéknapon a vármegyei első osztályban.

Vármegyei I. osztály Felnőtt 11. forduló

A Sárosd már a 9. percben megszerezte a vezetést a Maroshegy ellen. A szünet előtt egy maroshegyi játékos is betalált, csakhogy Fi László a saját kapusát mattolta, így 2-0-ra módosult az állás. A térfélcsere után az eredmény már nem változott.

A döntetlenekre specializálódott Tordas újból remizett, ezúttal a Sárbogárddal. A Bogárd így is az élre állt, ám ha holnap a Főnix akár csak egyetlen pontot is szerez hazai pályán a Mány-Bicske II. ellen, akkor a fehérváriak lesznek az éllovasok.

Sokkoló eredmény született Móron, ahol a Csór vendégszerepelt. A móriak a várakozásoknak megfelelően jól kezdtek, és az első félidő derekán már két góllal vezettek. Tetzl János Dávid és Hajdu Milán volt eredményes.

A piros-feketék talán azt hitték, hogy meg is nyerték a meccset. Csakhogy a csóriak nem adták fel, és a szünet után három gólt szereztek, miközben egyet sem kaptak. Előbb Zs. Nagy Balázs szépített, majd pár perccel később Harangozó Márton egyenlített. Kásler Bence a 74. percben szerezte meg a győztes találatot.

2023. október 28. szombat 14:30
Sárosd – Maroshegy 2-0 (2-0)
Tordas – Sárbogárd 0-0

2023. október 28. szombat 16:30
Mór – Csór 2-3 (2-0)

Nyitókép: Móri SE

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?