Vajta: Lesz csapat, de csak egy

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Nem szűnik meg a futball a településen.

Vajta megye kettes csapata zsinórban egymás után négyszer nyerhette volna meg a bajnokságot, igaz, ebből egyszer a pandémiára hivatkozva törölték elsőségüket. Idén szokás szerint utcahosszal nyerte a megye kettes dél csoportot a vajtai csapat, ám a megye egyes tervek a nyáron szertefoszlottak. Támogatók hiányában feloszlatták a csapatot. A hírek szerint a játékosok többsége a Tolna megyében szereplő, a megye hármas dél csoportban utolsó helyen végző Pálfán folytatja majd.

A megye hármas déli csoportban szereplő, harmadik helyen végző Vajta II. viszont nem szűnik meg, hanem ismét elindul a megye háromban. A csapattól több meghatározó játékos is eligazolt, többek között a gólkirály Kovács Nándor valamint az ugyancsak gólerős Csányi Kálmán. A hírek szerint ők Dégen folytatják. Annál a Dégnél, amelyet a vajtaiak tavasszal 20-0-ra vertek.

Vajta

Felvetődött annak lehetősége, hogy mindezek fényében Vajtán egyáltalán nem lesz csapat, ám a legfrissebb információk alapján a kettő helyett egy csapatot ugyan, de elindítanak.

Ugyanakkor utánpótlás csapatot az idei kiírásban egyáltal nem indít a déli település.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?