Tragédia: Elhunyt a Söréd-Bodajk II. játékosa, Bálint Gergő

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Rendkívül fiatalon, 30 éves korában érte a halál.

Bálint Gergő első hivatalos felnőtt mérkőzését az MLSZ adatbankja szerint a Bodajk színeiben játszotta. A csapat 2013. március 24-én 3-0-ás vereséget szenvedett a Pusztavámtól. Azon a mérkőzésen csereként lépett pályára a 73. percben, amikor már eldőlt a mérkőzés.

Az idény során még további három alkalommal lépett pályára a bajnokságot 14. helyen záró bodajki együttesben. Párhuzamosan szerepelt az ificsapatban is: 15 meccsen 3 gólt szerzett.

A 2013/2014-es idényben a felnőtt csapatban egyszer szerepelt, a kispadon kapott helyet. Az U-20-as együttesben 18-szor lépett pályára, 6 gólt jegyzett.

A rákövetkező szezonban csak két tétmérkőzésen szerepelt a jegyzőkönyvben a neve. Pályára azonban sem az egyetlen bajnokin, sem a kupameccsen nem lépett.

A 2020/2021-es szezont a Söréd együttesében kezdte meg. Hat meccsen jutott szóhoz, egy gólt szerzett.

Egy évvel később meghatározó játékosává vált a Söréd-Bodajk II. csapatának. 28 mérkőzésen 26-szor volt kezdő, 2-szer csere, gólt azonban nem szerzett.

A 2022/2023-as bajnokság őszi idényében 12 mérkőzésből 11-szer kezdőként jutott szóhoz. A Téli Műfüves Bajnokságban lépett pályára utoljára, a Fehérvárcsurgó ellen 2-0-ra elvesztett találkozón.

Nyugodjék békében!

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?