Tragédia: 44 évesen elhunyt Fogarasi Gergely, a Videoton korábbi labdarúgója

Fejér megye
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A futballista halálát a szombati MOL Fehérvár-Puskás Akadémia mérkőzésén jelentették be.

Gyászszünettel kezdődött a MOL Fehérvár és a Puskás Akadémia csapatának 1-1-gyel végződött mérkőzése. A találkozó előtt kiderült, Fogarasi Gergely, a székesfehérvári csapat korábbi játékosa 44 évesen elhunyt.

Fogarasi Gergely 1998-ban mutatkozott be az NB I-ben egy Újpest elleni mérkőzésen. Abban az évben gólkirály lett a junior bajnokságban, 21 találatig jutott.

1998 telén Pécsre igazolt, ahol együtt játszhatott Gera Zoltánnal. Ezt követően visszaigazolt Székesfehérvárra.

Az 1999/2000-es idényt a Videoton FC Fehérvár a másodosztályban töltötte. Toronymagasan megnyerte azt a csapat 101 ponttal, 23 ponttal megelőzve a Matáv Sopron FC csapatát. Fogarasi Gergely is a bajnok csapat tagja volt.

Pályafutása során szerepelt kölcsönben a Celldömölk és a Siófok csapatában is. A balatonparti együttessel szintén megnyerte a másodosztályt.

Volt légiós is: Ausztriában a Rotenturm játékosa volt. Karrierje során játszott a Dunafém-Maroshegy SE, a Szigetszentmiklósi TK és a Csór Truck-Trailer színeiben is.

Megfordult Százhalombattán, Felcsúton pedig 2010 és 2015 között futballozott. Első három idényében a megye kettőben lépett pályára, de utolsó két idénye során a megyei első osztályban is szerepelt.

Hivatalos tétmérkőzésen utoljára a Pénzügyőr öregfiúk csapatában szerepelt.

Nyugodjék békében!

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?