Történelmi hőstettet hajtott végre a Csór!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Először győzte le tétmérkőzésen a Csór mumusát.

A Csór tudósítója így írt:

“Először is elismerésem minden labdarúgó előtt, aki a mai nap folyamán pályára lépett!

Így tettek a mi embereink is ma délután Pátkán. Azon morfondíroztam még pénteken, hogy ha bejön a meteorológusok jóslata mára, akkor nem lesz jelentősége Pátkán a hazai pályának. És így is lett, hiszen az eső és a szél nekik is ugyanúgy fájt.

A mérkőzés 34 perces késéssel kezdődött, mivel a hazai pályamunkások nem festették fel a vonalakat (talán ők sem gondolták, hogy ebben az ítéletidőben bárki meccset akar játszatni). Aztán ahogy Válon, úgy itt is mi szereztük meg a vezetést Budai révén (Kaufmann gólpasszából) a 13. percben. Csernát a 28. percben második sárga lap után kiállították. Úgy tűnt ezt majd a hazaiak kíméletlenül kihasználják. De amire senki sem számított… Radnics bombagóljával a 43. percben már 2-0 volt ide. Nagy küzdelem folyt a pályán a játékosok között és az időjárással. S úgy tűnt, mindkettőben mi állunk jobban. És, amit a nagy könyv is úgy ír, mint a kezdeményező erők csődje: a félidő legvégén Kaufmann lépett ki a védők között. Utolérni nem tudták, így ha már ott volt, akkor bevágta, 3-0 ide.

A második félidőben is uraltuk a játékot. Kaufmann a 66. percben kiugrott, a 16-oson belül szabálytalanul szerelték. A jogos 11-est a sértett higgadtan értékesítette. 4-0. Két pontrúgásból a hazaiak még kozmetikáztak, így a végén „csak” 4-2-re győztünk.”

Bíró Zsolt elnök úr értékelte a csapat teljesítményét:

“Mindenki tette, amit kell, s ahogy kell. Nem volt kiemelkedő egyéniség, de volt egy kiemelkedően teljesítő csapat! És végre megtörtént, amire vártunk. Legyőztük hivatalos mérkőzésen idegenben a Pátkát! Fiúk, történelmi tettet hajtottatok végre! Köszönjük nektek!”

Pátka – Csór 2-4 (0-3)
Pátka, vezette: Ibriksz Máté

Pátka: Zsidó – Magyaaródi, Tóth Á. (Márkus 60.), Krausz, Ódor, Tóth P. (Barócsi 46.), Rózsa, Kincses (Füleki 60.), Horváth, Imrefy, Szabó S.
Csór: Kalapács Á. – Kalapács R., Cserna, Pécsi, Radnics (Vári 60.), Budai, Potronai, Kásler, Kovács P. (Katona 81.), Mázsa (Balázsik 77.), Kaufmann A.

Gól: Ódor (67.), Rózsa (69.) illetve: Budai (13.), Radnics (43.), Kaufmann A. (45., 67., a második 11-es)
Kiállítva: Imrefy (91.) illetve: Cserna (28.)

Forrás: A csóri labdarúgás története (Facebook)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?